| euzictutaci a întrebat:

happy Mentionez de la inceput: funda + voturi :*! Eu am aproape 13 ani [implinesc in noiembrie], si mi-as dori ca mama sa imi cumpere un sutien! Problema e ca mi-e rusine sa ii spun ca vreau sutien [i-am zis ca trebuie sa imi ia o bustiera noua, si a zis ca imi ia, dar sa ii cer sutien parca mi-e rusine >:"]. Sunt sigura ca mi-ar lua dar, rusinea ma impiedica sa ii zic ca imi doresc unul >:". Nu am sanii asa mari [ii am micuti caci sunt sportiva iar sportivele se dezvolta mai greu], dar mi-as dori sa am un sutien, sa stiu ca am si eu asa ceva in sifonier >:"! Cum as putea sa ii zic ca vreau unul, fara sa para ca vreau sa am ca sa para ca am ani mari, ca sa atrag atentia! straight face [nu vreau un sutien cu didatami buretele, ci cu unul micut on the phone [oricum nu ar fi asa o pr, caci si la costumul de baie am burete si nu mi-a zis nimic mama dar mi-e rusine sa ii zic ca vreau unul laughing]
pff...plz ajutati-ma big grin

Răspuns Câştigător
| anOnimat01 a răspuns:

Deoarece e mama nu cred ca ar trebui sa iti fie rusine dar daca ai sentimentul acesta ai putea sa ii spui ca iti trebuie un sutien intr-un moment cand sunteti numai voi doua la tv sau cand faceti ceva ce va place amandurora! Ar fi un moment ideal cand ai putea prinde putin curaj! Sau ai putea vorbi cu o prietena la telefon cand este si ea de fata si sa bati app ca ti-ar trebui unu in speranta ca ea si-ar da seama! :d

15 răspunsuri:
| Cinesafie a răspuns:

Ai putea sa ii spui ceva in genul : Mi-ar trebui un sutien thinking
Si ea sa deduca singura ca vrei sa fie acesta cadou de ziua ta.
Bafta big grin

| VampireDevil a răspuns:

Hmmm... scrie'i un bilet...sau lasa'i un sticky note pe frigider sau asa ceva, adica poate daca ti'e rusine sa'i zici ti'ar fi mai usor sa'i scrii thinking

| Cherry a răspuns:

Siimplu,nu ai dc sa-ti fie rusine, spui ca bustierele nu`ti prea mai plac si ai vrea sutien ca si prietena ta si-a luathee hee

| IubesteEa a răspuns:

Fa-ti curaj si zi daca iti ia si bustiera succes! funda +vot:*

| Acadeeeaa a răspuns:

Pai ii soui simplu, ca prietenele tale poarta sutien si ai vrea si tu unul in garderoba ta, pe care sa-l porti ocazional;*
Sau iti poti cumpara singra unul pentru ca cel mai ieftin este
8-9 lei:*.
funda?

| chip6angelic a răspuns:

Ai 13 ani si nu porti sutienlaughing? De ce trebuie as ii zici mamei tale sa iti cumpere...ca doar esti mare mergi sigura si cumparati!

Răspuns utilizator avertizat
| lauracraciun a răspuns:

Mmm.eu chiar nu mai stiu cum i-am spus mameilaughing.din cate imi aduc aminte am avut o prietena care si-a luat sutien cu push up si arata sanii foarte bine daca iti iei unu potrivit.prima data din discutie in discutie i-am zis.si poti face cam asa:,, mama, prietena mea are un sutien cu push up si sanii sunt ridicati in sus ca sa spun asa si arata ff bine.stii mi-as dori si eu unul macar sa vad cum imi sta".sau cand ii spui ca pr ta are poate te intr ea daca vrei si tulaughing. atata timp cat ai o relatie deschisa cu mama ta ii poti spune orice.e ceva normal la varsta ta si nu cred ca va avea ceva impotriva.intradevar,sa stii ca cele cu burete au ff mult burete iar atunci cand vei purta un costum de baie se va vedea diferenta.asa ca mai bine i-ati un sutien normal care sa fie pe marimea ta si va arata binehappysi eu am 14 ani si sa stii ca atunci cand porti sutien e alta treaba.thinking adica sanii arata mai uniformlaughingm rog sper sa fie buna ideea pa pawavewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"mami, mai tii minte ca te-am rugat sa imi cumperi o bustiera? ei bine, m-am razgandit. mi-as dori mai mult un sutien pentru ca toate prietenele mele au. macar unul, sa am si eu acolo in sifonier si sa ma mandresc cu el"

sau... varianta mai realista
"mama, ia-mi si mie un sutien ca m-am saturat de bustierele astea cu care mi se vad sfarcurile prin tricouri"

| mihaamihaa98 a răspuns:

Buna.fa-ti curaj si spune-i mamei tale ca vrei sutienul nu cred ca te va refuza.curajul face totul si eu i-am spus mamei ca vreau unul si mi l-a luat nu a fost asa de greu. deoarece si eu am 13 ani ca tine adica fac in septembrie. sper ca ti-am fost de folos Bafta si lasa rusinea la oparte.:X:X

| didi12 a răspuns:

Din ce ai scris aici nu vrei sutien doar pentru ati face sanii mari. Daca esti una din fetele care vrei acest lucru(ca doar nu te cunosc,asa ca nu ma poti convinge),mai bine stai pe fundul tau,ca sa zic asa.
Deci,daca se aproprie un eveniment mai important,unde sa te imbraci elegant, sau chiar si ziua cuiva, ai ocazia sa ii spui de sutien.Si chiar daca nu,poti sa ii spui ca ai vrea un sutien pentru orice eventualitate, ca nu stii cand se iveste ocazia de al purta. Spuneai ca esti sportiva.Ce fel de sport practici? Daca e ceva ce implica multa alergare, spune-i bustiera nu poate sa-ti sustina sanii si te simti incomod.Cam atat. Sper sa te ajute ideile mele.happy

| lauracraciun a răspuns:

Cele cu push up scuze:d

| chupachups1234 a răspuns:

Bate si tu apropouri laughing De genu X si-a luat sutien. Daca te intreaba daca vrei si tu ii zici ca... cam da laughing Sau ii zici ca iti sta cam naspa cu bustiera, oare cum ti-ar sta cu sutien?
Sau pur si simplu iti iei tu unu si vii cu el acasa laughing

| euzictutaci explică:

Ms pentru sfaturi big grin! Mama mi-a aratat un sutien, dar am considerat ca totusi nu necesita acum sa port sutien big grin dar imi ia o bustiera cu burete big grin!

| struguras36 a răspuns:

Roaga o prietena sa te ajute si roag-o sa-ti dea cadou un sutien