Deoarece e mama nu cred ca ar trebui sa iti fie rusine dar daca ai sentimentul acesta ai putea sa ii spui ca iti trebuie un sutien intr-un moment cand sunteti numai voi doua la tv sau cand faceti ceva ce va place amandurora! Ar fi un moment ideal cand ai putea prinde putin curaj! Sau ai putea vorbi cu o prietena la telefon cand este si ea de fata si sa bati app ca ti-ar trebui unu in speranta ca ea si-ar da seama! :d
Ai putea sa ii spui ceva in genul : Mi-ar trebui un sutien
Si ea sa deduca singura ca vrei sa fie acesta cadou de ziua ta.
Bafta
Hmmm... scrie'i un bilet...sau lasa'i un sticky note pe frigider sau asa ceva, adica poate daca ti'e rusine sa'i zici ti'ar fi mai usor sa'i scrii
Siimplu,nu ai dc sa-ti fie rusine, spui ca bustierele nu`ti prea mai plac si ai vrea sutien ca si prietena ta si-a luat
Pai ii soui simplu, ca prietenele tale poarta sutien si ai vrea si tu unul in garderoba ta, pe care sa-l porti ocazional;*
Sau iti poti cumpara singra unul pentru ca cel mai ieftin este
8-9 lei:*.
funda?
Ai 13 ani si nu porti sutien? De ce trebuie as ii zici mamei tale sa iti cumpere...ca doar esti mare mergi sigura si cumparati!
Mmm.eu chiar nu mai stiu cum i-am spus mamei.din cate imi aduc aminte am avut o prietena care si-a luat sutien cu push up si arata sanii foarte bine daca iti iei unu potrivit.prima data din discutie in discutie i-am zis.si poti face cam asa:,, mama, prietena mea are un sutien cu push up si sanii sunt ridicati in sus ca sa spun asa si arata ff bine.stii mi-as dori si eu unul macar sa vad cum imi sta".sau cand ii spui ca pr ta are poate te intr ea daca vrei si tu. atata timp cat ai o relatie deschisa cu mama ta ii poti spune orice.e ceva normal la varsta ta si nu cred ca va avea ceva impotriva.intradevar,sa stii ca cele cu burete au ff mult burete iar atunci cand vei purta un costum de baie se va vedea diferenta.asa ca mai bine i-ati un sutien normal care sa fie pe marimea ta si va arata binesi eu am 14 ani si sa stii ca atunci cand porti sutien e alta treaba. adica sanii arata mai uniformm rog sper sa fie buna ideea pa pa
"mami, mai tii minte ca te-am rugat sa imi cumperi o bustiera? ei bine, m-am razgandit. mi-as dori mai mult un sutien pentru ca toate prietenele mele au. macar unul, sa am si eu acolo in sifonier si sa ma mandresc cu el"
sau... varianta mai realista
"mama, ia-mi si mie un sutien ca m-am saturat de bustierele astea cu care mi se vad sfarcurile prin tricouri"
Buna.fa-ti curaj si spune-i mamei tale ca vrei sutienul nu cred ca te va refuza.curajul face totul si eu i-am spus mamei ca vreau unul si mi l-a luat nu a fost asa de greu. deoarece si eu am 13 ani ca tine adica fac in septembrie. sper ca ti-am fost de folos Bafta si lasa rusinea la oparte.:X:X
Din ce ai scris aici nu vrei sutien doar pentru ati face sanii mari. Daca esti una din fetele care vrei acest lucru(ca doar nu te cunosc,asa ca nu ma poti convinge),mai bine stai pe fundul tau,ca sa zic asa.
Deci,daca se aproprie un eveniment mai important,unde sa te imbraci elegant, sau chiar si ziua cuiva, ai ocazia sa ii spui de sutien.Si chiar daca nu,poti sa ii spui ca ai vrea un sutien pentru orice eventualitate, ca nu stii cand se iveste ocazia de al purta. Spuneai ca esti sportiva.Ce fel de sport practici? Daca e ceva ce implica multa alergare, spune-i bustiera nu poate sa-ti sustina sanii si te simti incomod.Cam atat. Sper sa te ajute ideile mele.
Bate si tu apropouri De genu X si-a luat sutien. Daca te intreaba daca vrei si tu ii zici ca... cam da Sau ii zici ca iti sta cam naspa cu bustiera, oare cum ti-ar sta cu sutien?
Sau pur si simplu iti iei tu unu si vii cu el acasa
Ms pentru sfaturi ! Mama mi-a aratat un sutien, dar am considerat ca totusi nu necesita acum sa port sutien dar imi ia o bustiera cu burete !
anonim_4396 întreabă: