Serios? e pe bune intrebarea asta? Chiar am ajuns sa intrebam pe net daca e ok sa ne luam chiloti unii la altii?
Ai creierul unei gaini bete dupa intrebarile pe care le pui, mai esti suparata ca ti-a luat trandafiri albi in loc de rosii?
El ți-a luat lenjerie intimă pe care tu să o porți când ești cu el.
Eu cu nevasta mergem în magazin Jolidon și ea cumpără numai ce îmi place mie să văd pe ea.
Ce cred eu și ce crezi tu sau el și ce crede altcineva pot să fie lucruri total diferite... La nivel de relație iubit/iubită, eu nu cred că este ok, ci astfel de cadouri se fac după căsătorie!
Îți explic eu de ce ți-a luat lenjerie intimă
- NU îi place ce ai pe tine când te dezbraci
E foarte normal ca un bărbat să facă ce a făcut el.
Sau soția să cumpere lenjerie intimă numai de care vrea soțul să o vadă îmbrăcată.
Tu ca femeie îi arăți poze cu lenjerie intimă și care spune el că îi place - NUMAI așa cumperi și te îmbraci când ești cu el.
Depinde la ce nivel este relatia voastra. Daca aveti relatii intime, da este ceva normal. Daca nu, nu este normal.
Sigur ca-i normal sa primesti cadouri de la iubit, inclusiv lenjerie intima. De ce nu ar fi?
Alexandra, iubitul tău s-ar putea să fie un pervers profitor și care se gândește numai la el. Ți-a luat o lenjerie intimă în schimbul unei cărți (de exemplu) pentru că în ochii lui ești o jucărie sexuală și te-a obiectificat (te vede ca pe un obiect cauzator de placeri carnale), iar acum te "decorează" ca să-l exciți și mai mult atunci când te dezbracă. În mintea lui s-ar putea să ruleze filmele pentru adulți la care se uită și să aplice din ce vede acolo, pe tine, negândindu-se că unele lucruri nu-ți fac bine pe durată lungă de timp (oral, partea excretoare, anticoncepționale). Cu alte cuvinte, încearcă de data asta să refuzi cadoul și să-i spui că ți-ai dori ca o perioada de timp sa faceți abstinenta sexuala pentru că este și post și apoi să vezi cum reacționează. Dacă își schimbă comportamentul în rău asta denota că se adeverește cele de mai sus, iar dacă relația este bună și frumoasă el îți va aduce flori și cadouri care să te cinstească.
anonim_4396 întreabă: