anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

mie imi place de o fata, vorbesc mult cu ea la telefon, wapp etc si eu ii spun des ca imi place de ea, dar ea imi spune de fostii iubiti, adica nu mi-a spus niciodata ca ar vrea o relatie cu mine. Mi-a zis doar ca sunt cel mai bun prieten al ei, dar eu nu vreau doar atat, spune asta ca eu am ascultat-o mereu cand s-a despartit de altii, ca am ajutat-o mereu. CE sa fac sa fie mai mult decat prietenie? Mentionez ca in real ne-am vazut foarte rar pentru ca muncesc, ea stie ca o plac, dar e indifirenta la acest subiect. FUNDA

Răspuns Câştigător
| writtennnns72 a răspuns:

Dacă vezi că nu este interesată cred că forţezi lucrurile degeaba, dacă o să observe că o placi poate o să fie cu tine dar o să fie o relaţie gen forţată şi sentimentele nu ştiu cât de reale o să fie, a menţionat că îi eşti un prieten bun deci ar trebui şi asta să te mulţumească, eu zic să aştepţi până să simtă şi ea ce simţi tu, ca mai târziu să nu te trezeşti că îşi bate joc de tine doar pentru că ai vrut o relaţie cu ea.

3 răspunsuri:
| scully a răspuns:

Păi, cu ultima frază ai spus tot. Știe că o placi, dar e indiferentă = nu e interesată de o relație cu tine. Simplu și clar, nu ai cum să transformi prietenia într-o relație dacă ea nu își dorește lucrul ăsta. Mulțumește-te cu prietenia și fii alături de ea în continuare, și cam asta e tot ce poți să faci mai departe.

| RAY a răspuns:

Daca esti freindzone si te vede ca o buna surioara masculina cum sasi vorbeasca de relatie?

| chici28d a răspuns:

Poate nu e inca pregatita sa aiba o relatie, de teama sa nu te desparti de ea cum au facut ceilalti. Sau poate pur si simplu nu te place si nevrand sa strice prietenia nu vrea sa iti spuna. Ai putea sa o intrebi si sa vorbiti serios despre asta, fata-in-fata (nu la telefon). Sigur o sa iti spuna ce se intampla daca te arati interesat. Spune-i ca ati vrea sa fiti impreuna personal, nu prin mesaje..asa vei putea vedea reactia ei.