Te numesti Andreea, nu conteaza dar na se vede :p
Cum are 4 milioane salar pe luna cand salarul minim pe economie in Romania e 7 milioane? Va creste, daca nu a cresut deja la 8...
Daca a terminat psiho sa se intereseze, sa isi depuna cv-ul la cabinetele de psihologie din oras vostru, sau la scoli/licee si la scolile de sofer pentru ca toate institutiile astea au obligatoriu si psiholog.
In primul rand, numele tau apare foarte clar chiar daca poate doreai sa ramai anonima. apoi, nu ai mentionat orasul in care locuiesti.
Buna. Cum adica are 4 milioane? nu cred ca ii stii salariul. Salariul minim este de 7 milioane cel din Romania.
Incearca pe tocmai.ro, un site foarte bun pentru locuri de munca. Sper ca te-am ajutat.
Te si groaza,mai oameni buni nu va mai mirati asa, ca sunt o multime de oameni care muncesc pe acesti bani, si poate lucreaza part time( program scurt), analizam nume si dezbatem aiure subiectul, e o dram si merita respec!
Cu psihologia mori de foame. Pentru că nu produce nimic, practic nu ştie să facă nimic concret sau de care lumea să aibă mare nevoie.
Din ce oras esti? Daca spui orasul, cine stie poate mai citeste unul altul pe aici si e interesat. Eu sunt din Constanta, de exemplu.