anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

nu imi mai suport mama, mereu, mereu ma critica, nici o data nu e multumita de mine si eu sincer cred ca ar trebui sa fie mandra. am media 9.75 pe semestrul asta, sunt a3a pe judet la olimpiada de franceza, ma duc la olimpiada de matematica. si multe altele. Mereu imi spune ca nu sunt buna de nimic, de exemplu azi am facut 30 de probleme la mate si cand am terminat m-am bagat putin pe facebook, tumblr, alea, alea si a venit si mi-a zis sa nu mai "Frec" calculatorul toata ziua ca nu sunt buna de nimic si ca azi nu am nici o realizare, ca nu stiu matematica deloc si nu sunt buna la nici o materie. Sa nu mai zic ca dealungul timpului m-a facut c*rva ca am vrut sa imi fac suvite, satanista ca mi-a placut o imagine cu un vampir, proasta, handicapata, se supara pe mine pentru orice nimic, de exemplu ieri i-am zis ca nu am descarcat o poza si ca o descarc mai tarziu si m-a facut nesimtita si n-a mai vorbit cu mine pana azi. Mereu urla la mine si cand se supara pe mine nu imi mai vorbeste 4 zile si ma injoseste. Toti profesorii au o parere buna despre mine, numai ea, nici o, nici o, nici o data nu a fost multumita. Mereu ma injoseste iar tata nu se baga ca stie ca dupa se supara si pe el. Deci sunt mereu singura si plang si deja simt ca innebunesc in atata tensiune, si chiar nu mi se pare normal asa ceva la numai 14 ani. Ma rog, ce pot sa zic e ca uneori e buna cu mine si de treaba, dar deja asta incepe sa se intample din ce in ce mai rar. Niste sfaturi, va rog, chiar as avea nevoie!sad

13 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Sunt mai multe de comentat:
1-Poate este stresată de viaţa asta cutidiană de tot rahatul.
2-Probleme financiare ale familiei.
3-Probleme de cuplu de vină (el sau ea)
4-Poate chiar tu ai o vină şi nu-ţi dai seama.Ar trebui să ai o discuţie deschisă şi sinceră cu mama ta, şi să vezi care este baiul.Multă baftă!

| MMihai a răspuns:

Este greu de dat sfaturi în cazuri de astea!
Caută să nu te cerți cu ea!

| Borsko a răspuns:

Poate incearca sa te motiveze mai mult facandu-te sa te simti asa prost sau.
Nu prea are sens si nici nu cred, as zice sa nu o bagi in seama, as putea trai si fara mama.

| Kr5 a răspuns:

Vorbeste deschis cu ea si spune-i ce simti si intreab-o dc se comporta asa...ma gandeam ca se comporta asa dur ca poate te motiveaza te stimuleaza sa iti dai silinta sa inveti sa fi locul 1 nu 3 dar mi se pare prea exagerat ce face vorbeste deschis cu ea alta solutie nu ai ce sa faci e mama ta si trebuie sa o accepti

| William a răspuns (pentru Kr5):

N-are cu cine sa se inteleaga. Tu nu ai citit cu atentie ce a scris?

| Kr5 a răspuns (pentru William):

Dar a incercat sa ii spuna ce simte? nu cred ca maicasa e atat de idioata sa o ia si la bataie daca vorbeste cu ea si sa ii spuna dc se poarta asa si ca o raneste si ca se comporta cu ea atat de josnic... e un parinte trebuie sa intelega nu a facut un copil la caterinca deci eu zic ca o va asculta si in timp se vor vedea si schimbari

| William a răspuns (pentru Kr5):

Eu zic ca daca o face in toate felurile desi are note mari si merge la olimpiade nu o sa inteleaga nimic din discutie.

| Kr5 a răspuns (pentru William):

Daca nici macar nu incearca sa vorbeasca altceva eu nu stiu ce sa mai faca..decat sa taca si sa indure pana va creste destul de mare astia sunt parinti nu ni alegem noi happy

| Lili767845 a răspuns (pentru Kr5):

Amuzant e ca e doctor pediatru laughing si neonatolog.

| Kr5 a răspuns (pentru Lili767845):

...daca ai prieteni in adevaratul sens al cuvantului cu ei ar fi mai bine sa te sfatuiesti nu pe TPU la niste necunoscuti happy succes in continuare si intelegere din partea mamei talehappy

| Lili767845 a răspuns (pentru Kr5):

Hm. nu prea vreau sa le zic pentru ca cine stie, oricand ma pot certa cu ei, si nu stiu de ce vor fi in stare, poate o sa povesteasca mai departe. Etc, etc. isi vor bate joc. ca asa fac colegii mei, spun ca mama e nebuna sau mai stiu eu ce.

| MeGustaTeGusta a răspuns:

Certurile sunt un lucru normal (dupa mine). Mereu va crede ca poti mai mult. Spune-i ca stai prea putin la calculator sau intreab-o daca a e multumita de tine. Daca faci o greseala nu iti va aminti toata viata (probabil)

| DeeDee01 a răspuns:

Eu una cred ca mama ta e stresata ajut-o si tu mai des fa fapte mici nu trebuie sa faci lucruri mari, iti dau cateva sfaturi: ajut-o la spalatul vaselor, fa singura curat in camere fara sa iti zica ea, ajut-o cu sora/fratele daca aiwinking... Sincer nu e vina ta, dar daca ai fii in locul ei si tu ai reactiona la fel indiferent de ce zici acum... Eu iti urez mult succes :*!