Muta-te din casa lor si atunci nu iti va mai tine nimeni cont de nimic.
Limita o intreci tu, ca stai in casa lor si trebuie sa respecti intru totul regulile lor. cand nu-ti convine, te muti si atunci iti faci singuar propriile reguli.
Dar atata vreme cat tu castigi si-ti cheltui banii pe toate prostiile iar parintii tai muncesc ca sa te intertina, sa te hrtaneasca si sa plateasca casa si intetinere pentru tine, au toate drepturile sa-ti ceara socoteala ce faci cu banii aia.
Daca ai bun simt, ia-ti valiza si muta-te, ca atunci ai tot dreptul sa nu te mai plangi de ei si sa faci totul dupa cum te taie capul.
Eu stau singura departe de ei în chirie
In cazul asta nu face sens nimic din ce spui aici, fiindca parintii tai nu au de unde sa stie cat castigi tu si pe ce-i cheltui, mai ales daca stai singura cu chirie si in general nu ajung banii sa platesti facturile lunare, chiria si manacare dapai sa mai ramana ceva din ei.
Asta încerc și eu sa le spun, iar ei știu cât câștig pentru ca nu etse luna când iau salariul sa nu ma întrebe câți bani am luat
Plus ca am 18 milioane salar din care plătesc cursuri de coafor, chirie, mâncare, utilitati, îmbrăcăminte când este cazul etc
Nu cred ca ai un salariu lunar de 18 milioane.
Atât am, șeful este cam zgârcit și nu pune nimic în plus
Eu ma refeream la faptul ca ai 18 milioane. In fond tu ai 1800 de lei. Nu-i inteleg pe acei oameni care inca nu s-au invatat sa foloseasca in mod corect sumele actuale. Au trecut deja aproape 18 ani (tu nu aveai inca 3 ani, nu cred ca umblai cu bani, ca sa iti intre in obisnuinta acest lucru) de cand s-a denominat leul.
Eu acum încoa am început sa umblu cu banii, iar la mine în casa se vb numai în sume vechii, cum pe perioada liceului îmi dădeau 50 de lei la săptămână, iar ei spuneau 500 adică în moneda veche pe care o știu ei care era tot 50 de lei...
500 nu este nici moneda veche, nici cea noua. 50 de lei noi reprezinta 500.000 vechi.
Iar de la o peroana de 20 de ani sunt alte pretentii decat de la una de 60-70 de ani. Asta denota si nivelul de cultura. O sa-mi spui ca si la TV se mai foloseste asa ceva. Astia o fac pentru a impresiona ascultatorii.
Curiozitate de parinti. Ai rabdare cu ei ca nu s-au obisnuit cu ideea ca nu mai esti copil.
Încerc dar uneori simt ca nu mai pot cu ei... Le place sa mi știe orice pas, pana și când ies la întâlniri dacă ies cu un băiat gata am ceva cu el, se poate ca să fie doar o ieșire ca amicii nu acum ca am ceva cu acel băiat, sunt lucruri pe care ei nu le înțeleg, cum ar fi faptul ca nu ai voie să-mi umble prin lucruri când vin în vizita la mine, sau ca am nevoie de libertate. Au pus pana și vecinii din bloc sa ma urmărească, dar câtă mentalitate de comunism sa mai accept?
Nu este mentalitate de comunism. Nu mai dati vina pe comunism, ca nici atunci nu era asa.
Trebuie sa fi stapana la tine. I-as spune de la obraz: nu umbla prin lucrurile mele, ca nu te mai primesc in casa. Si sa nu mai puna vecinii sa te urmareasca.
Eu le-as spune ca daca vor sa ma mai aiba de fica sa-si vada de ale lor, sa nu-mi mai poarte grija.
Cu asemenea persoane nu merge cu blandetea.
Ce o sa faci cand o sa ai un iubit sau poate un sot? O sa vada ce lenjerie intima poarta?
Am încercat și asa, nu merge îmi baga repede replica, eu te am făcut pe tine nu tu pe mine...
Si ce daca te-a facut? O sa te supui lor pana mor?
Le spui ca daca se baga in treburile tale intrerupi legatura cu ei, iar daca o fac cu forta le faci plangere.
Unii parinti (majoritatea) considera copiii inca imaturi sa-si dirijeze viata la aceasta varsta. Ei considera ca daca locuiesti cu ei, trebuie sa te si conduca.
Dar daca locuiesti cu ei trebuie sa intelegi ca ai datoria sa respecti anumite reguli si sa contribui la cheltuielile casnice.
Nu stiu daca iti poti permite sa stai singura sa-ti platesti cheltuielile de intretinere, chiria etc.
Dar in cazul tau eu spun ca nu fac bin parintii sa-ti controleze totul.
Tinerii trebuie indrumati, dar nu subordonati.
Tocmai ca nu mai stau la ei în casa de mult timp, de 3 ani.
Te protejează dar mai bine discuți clar despre asta decât să nu vorbești cu săptămânile
Crezi ca n am încercat sa discut cu ei? Nu merge nicio varianta, știi vorba aia îl dai afara pe ușa și îți intra pe geam. Cam asa sunt ei
Eu zic sa ii l-asi putin mai distanti iar apoi cand vor vedea ca te pierd de tot se vor schimba