| Jdjsnshxjxjshdhx a întrebat:

Nu mai pot sa țin atat in mine. Sunt foarte suparata din cauza situației mele. Sunt la facultate in Bucuresti dar eu nu sunt din București. Părinții mei imi plătesc chirie, stau cu o prietena in garsoniera. Nu imi ajung deloc banii, ai mei sunt divortati, tata abia de imi pune bani odată la câteva luni si atunci vreo 4 milioane.Mama imi pune săracă dar acum a rămas fără serviciu si ne-am împrumutat. Bunicii mei au probleme de sanatate si abia se descurca cu pensia lor. Eu mi-am luat un job part time si iau 5 milioane. Mai mult nu ma pot duce la munca pentru ca am programul foarte full la facultate. Ma simt obosita tot timpul pentru ca ma duc la 8 la facultate, ies la 4 si alerg la munca si ies la 9. In fiecare zi fac asta si abia de mai am timp sa învăț. In Weekend merg acasă sa-i mai ajut pe bunici ca sunt bătrâni. M-am saturat sa nu am bani in buzunar. Pe lângă chirie,întreținere si toate chestiile care trebuiesc intr-o casa, trebuie sa imi iau si eu sa mananc, sa am de abonament de transport si sunt fata, am si eu nevoie de una alta. Cateodata imi strâng mult mărunt si cand nu mai am niciun ban ma duc si cumpăr de mărunțișul ala. Nu va zic ce rusine mi-a fost cand am fost săptămana trecută sa iau pâine si cartofi, am luat si ceapa si încă câteva legume sa fac o ciorba si am plătit numai cu monede de 10 bani...eu chiar m-am saturat imi vine sa plâng mereu. Am perechea de adidasi aici de anul trecut, e singura si ma duc in fiecare zi cu ea. Ma simt atat de prost. Nu mai stiu ce sa mai fac. Sunt foarte suparata si ma deprima si situația de acasă. Încerc sa imi strâng bani de anul trecut in vara ca sa pot merge si eu sa imi fac un set de analize complete si nu reușesc sa strâng pentru ca mereu se iveste ceva:Ba nu ajung banii de chirie, ba ma roagă bunicii sa le dau si lor ca nu au si uite asa nu am reușit sa strâng. Nu am mai făcut analize de 4-5 ani poate si mai bine.Simt ca sunt atat de neputincioasa imi vine câteodată sa renunț la facultate si sa ma duc la munca sa câștig mai mult. Aveți un sfânt pentru mine?

35 răspunsuri:
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru Adry05):

Da, e vreo 100 de lei căminul în București, cel puțin prietenii mei cam atâta plătesc. Și doar trenul cred că îl mai au gratuit, dar trebuie să existe o reducere acolo și pentru alte mijloace de transport.

| Adry05 a răspuns (pentru supadeceapa):

Doar 100? Lol. Eu sunt studenta in Timisoara si studentii aici platesc 125 lei cam asa pe camin de 4-5 in camera, de aia am presupun ca fiind Bucuresti e mai scump. La noi si mijloacele de transport in comun sunt decotate, 50% de facultate 50% de primarie.

| christine99 a răspuns:

Vezi daca poti sa te transferi la studii la distanta, asa ai cursuri doar sambata si duminica si poti lua un job full time si sa fii mai relaxata. Bunicii ar trebui sa aiba pensia lor nu sa-ti ceara bani, poate ei cred ca faci multi bani in Bucuresti.

| AdelinaC a răspuns:

Imi poti da mesaj? As incerca sa te ajut cumva

| Sofer a răspuns:

O data ce ai inceput sa faci facultatea. mergi pana la final sa o termini cu toate greutatile pe care le intampini in fiecare zi.