| AndreeaAmalia177 a întrebat:

Bună TPU, nu o înteleg pe mama, vreau sa merg în Germania la tatal meu în vacanta si ea nu este de acord, a zis ca nu se bazeaza pe mine. Tin sa mentionez ca merg singura, am 23 de ani, merg pe banii mei si mama face scandal de cand i-am zis ca plec, a zis ca eu nu mai pot de bine, ca ea munceste si eu ma distrez..nu am fost niciodata pleacata, a ajuns pana sa-l jihneasca si pe tata sa-l faca in toate felurile ca el este de acord sa vin si ei nu îi convine, nu îi raspunde la telefon cand o sună, se comporta foarte imatur, si inteleg ca poate se ingrijoreaza pentru mine, dar nu e normal ceea ce face..as vrea sa imi dati un sfat ce sa fac in privinta asta.

4 răspunsuri:
| cuvant a răspuns:

Buna Amelia,
E posibil sa fie resentmente din partea mamei fata de tatal tau si nu are legatura cu tine. Ma gandesc ca munceste mult ca sa te protejeze dar totusi ar trebui sa inteleaga ca e dreptul tau sa mergi in vizita la tatal tau mai ales ca mergi pe banii tai.
Eu zic ca o poti invita pe si pe ea sa vina cateva zile si spui ca merita o pauza.
Cel mai probabil o sa refuze deoarece nu doreste sa se intalneasca cu tatal tau.
Eu iti sugerez sa te duci iar daca continua acelasi comportament gandeste-te sa devii mai independenta si sa nu depinzi atat de mult de mama ta.
Un alt lucru ce iti sugerez e sa pui bani deoparte si ofera-i mamei tale o vacanta undeva ca multumire pentru ceea ce face pentru tine.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Iti asumi ceea ce vrei sa faci si pleci. Ce poate sa faca? Nu mai esti copil ca sa iti spuna ce sa faci. Este dreptul tau sa mergi sa iti vezi tatal daca asta iti doresti. O sa ii treaca ei supararea.

| 1997onur a răspuns:

Stai cu mama ta și nu te mai certa cu ia lasă țările străine nu sunt cum vedeți în filme și ce auziți nu este deloc așa sunt de 10 ori mai mulți drogați în Germania la ei drogurile sunt legale si este de 10 ori mai periculos în Germania mai sunt și mulți curvari în Germania și Doamne ferește sa ajungi pe mână la un nenorocit de acolo o să-și bată joc de tine cel mai bine stai cu mama ta tu și nu pleca de lângă ia viața de afară nu seama deloc cu cea din România sunt mulți drogați și alcoliști în Germania rămâi lângă mama ta și nu te mai certa cu ia ia îți vrea bine cu adevărat mama ta dacă nu-i păsa cu adevărat de tine îți spun eu ca nu mai era nevoie s-o întrebi dacă poți sa pleci ia îți spune sa mergi de mult dar mama ta este trecută prin viață și ia îți vrea numai binele ție ascult-o pe mama ta dacă vrei sa fie bine nu-ți vrea răul.

| Kiran a răspuns:

In mod normal, ai de ales 3 drumuri: tatal tau, mama ta sau iti creezi propria ta "lume", odata ce iti generezi proprii tai banuti, poti face aproape orice doresti atat timp cat iti permiti un apartament decent in caz ca mama ta s-ar supara pe tine si nu ti-ar permite sa locuiesti cu ea, daca tii la parinti, trebuie sa intelegi motivul pentru care s-ar fi "certat" si cum se apara fiecare parinte in parte ca sa vezi "imaginea de asamblu"