| qpInnocentDoll a întrebat:

Nu prea stiu cum sa spun, nu am mai vorbit cu nimeni despre asta...nici cu cei mai buni prieteni, mi-e teama.
Am ajuns sa-mi urasc tatal si m-am saturat sa plang pana ma doare capul. Tipa la mine si ma trage de par din mici porcari gen: ca nu am vrut sa ma duc sa-i cumpar tigari. Daca ii comentez ma loveste si nu e prima oara cand face asa. Sunt foarte sensibila si am impresia ca nu ma doreste in familia asta. Am vrut sa fug doar ca nu am avut unde, sa ma tai s.a.m.d dar am zis ca-mi fac si mai mult rau.
Scuze celor care si-au pierdut vremea citind asta, dar aveam mare nevoie de un sfat! :*

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreaba-l serios; tata t m-ai vrut cand m-ai facut? cand m-ai facut m-ai iubit? ori m-ai urat? daca ti-e mai bine fara mine, pot sa te fericesc cu lipsa mea? sa dispar din viata ta? daca zice ca da, spune-i asa; draga tata de azi santem in razboi.ti-a lacut sa dai din craci? acum creste-ma si taci.cand m-ai facut nu m-ai intrebat si pe mine.si daca ma chinui te dau pe mana organelor in drept.

| Marina92 a răspuns:

Apeleaza la Telefonul copilului - 116 111. Ei te pot ajuta http://www.telefonulcopilului.ro/