| Marrythenight a întrebat:

TPU, nu stiu ce e cu mine... nu mai simt nimic pentru nimeni. adica, nu mai stiu ce e frica, nu mai stiu ce inseamna sentimentul de iubire, de bucurie... Daca aud ca a muit cineva apropiat, pentru mine totul e ceva ASA, SI? in timp ce pentru restul familiei e un soc.
Sau mama mea a luat permisul de conducere, toti erau VAI FELICITARI si eu doar MDA, BRAVO. i-am dat sentimentul ca nu imi pasa, dar nu am vrut..am simtit ca ma bucuram dar parca nu imi puteam recunoaste mie asta.
+ ca nu am cine stie ce relatie cu parintii mei. Nu prea discutam, pentru ca, in familia mea numai cu zbierete se vorbeste. Si, cand zic asta, nu ma refer la mama si tata intrei ei, ci ca zbier ei la mine, din motive banale.Aseara a venit tata acasa, dupa vreo 3 luni. ( e plecat in afara ) spre uimirea mea, din nou, nu am simtit nimic, nici macar un pic de bucurie. De ce? sad

Acum doi ani, cand totul era normal, mi-a murit in acelasi an, un var si un unchi. Am suferit enorm! cred ca asta ma schimbat.

Nu am prieteni, nu am cu cine vorvi. " Sunt o ciudata pentru ca am 14 ani si nu am iubit " cam asta sunt in ochii tuturor.Eu nu vreau iubit, nu stiu de ce. Simt ca nu am nevoie. nu am 14 de mult timp, i-am facut acum, pe 11, si nu ma cred pregatita.

Ce e cu mine? sunt eu nebuna? ar trebui sa vorbesc cu mama, si sa ii zic tot?

38 răspunsuri:
| ღFrUmUsIkღ a răspuns:

Buna! stiu de ce esti asa...tu spui ca de acum 2 ani esti asa.inseamna ca acum doi ani ti-s-a intamplat ceva rau.de ti-s-a luat pofta de viata...tu trebuie sa te gandesti ce-ti place sau ce-ti placea inainte.si in primul rand ce se intampla daca nu ai iubit?

| Marrythenight explică (pentru ღFrUmUsIkღ):

Inainte de a pierde acele persoane imi placea tot.Ma bucuram pentru toti! nimic nu putea sa ma faca prost-dispusa. dar acum, sunt asa in permanenta. Si faza cu iubitul, habar nu am ce se intampla. Ma simt presata de restul, ca eu nu am.

| Broadband a răspuns:

Cam asa ma simt si eu. acum 7 luni a murit o "amica" as putea spune intr-un accident. pana atunci nu aveam niciun fel de probleme, vorbeam cu toti, imi placea viata, glumeam.dar dupa intamplarea aia m-am schimbat total. am ajuns sa nu mai cred nici in dumnezeu, vorbesc "flegmatic adica la misto" cu toata lumea, vorbesc urat cu oameni mai in varsta decat mine. simt ca nimic nu mai are rost. ma simt singur, ma gandesc tot timpul la ce se intampla cu noi, ce suntem noi pe pamant, mi-e frica de moarte, tot felul de sentimente, simt ca imi crapa inima de dor, de frica, de singuratate nici eu nu stiu. de aia cred ca sentimentul acela puternic trait de tine in urma cu 2 ani te-a marcat profund si de aceea ii tratezi pe toti cu indiferenta

| Dariusuu a răspuns:

Ai doar 14 anișori, nu 24 așa că nu are rost să le dai prea multă importanță lucrurilor care chiar n-au nici un rost.
Nu contează cine ești, și ce faci acum, ai doar o viață, o trăiești la maxim sau o trăiești pe degeaba.
Interesul meu a fost să te motivez puțin, încearcă să privești lucrurile din altă perspectivă și nu uita să zâmbești happy.

Să ai grijă de tine.

| fuzzer a răspuns:

Tin sa te felicit pentru sinceritate, si ca nu reprezinti, tipica femela din zilele noastre, cu lesa la gat, si cu 4 caini in spatele ei.

Daca crezi ca asta iti face bine, sa fi indiferenta, nepasatoare, atunci continua asa. Dar e bine sa socializezi, chiar daca nu prea ai cu cine, si nu te intelege nimeni. Citeste ceva, o carte mereu te va "intelege" mai bine decat oricine.

| PisicutzaCenusie a răspuns:

Ai o stare trista, in ciuda aparentelor, eu zic sa consulti psihologul!

| Robi1444 a răspuns:

Uite ce zic eu, stiu sentimentul asta cand esti plictisit de toti, sau poate esti timida in unele cazuri, da totusi incearca si incearca, si daca nici atunci nu o sa faci nimic, sa ma anunti oke? Incearca sa fii pasator, sa fii prietenoasa, ca doar 1 veata ai, nu 5.

| Marrythenight explică (pentru Robi1444):

Nu sunt timida. de doi ani tot incerc sa imi revin, dar degeaba.

| Rockefeller a răspuns:

Buna,si eu am trecut printr-o perioada din aceasta in care eram indiferent total de pe la 13 pana la 16 ani,eram plictisit de toti,parca aveam o mini depresie dar nu pentru un anumit motiv, din spusele tale cu referire la baieti, ca nu ai acceptat nici o oferta inseamna ca esti in cautare de perfectiune sfatul meu e sa accepti pe urmatorul si incearca sa vorbesti sa te destinzi, incearca sa te traiesti clipa sa te bucuri de orice ca o sa-ti revina cheful de viata, du-te socializeaza fa-ti prieteni ca in general devii indiferent ca stai izolat si ai o temere.Si nu-ti fa griji o sa treci peste perioada asta o sa vina liceul si o sa vorbesti cu noile tale prietene despre baieti, moda si ce mai vorbesc fetele, o sa fie o viata frumoasa!

| Marrythenight explică (pentru Rockefeller):

Nu caut perfectiune, caut un baiat serios.CEI CARE M-AU INTREBAT DACA VREAU SA FIUC U EI, SUNT DOAR GOLANI.

| ILikeSummer a răspuns (pentru Marrythenight):

Aceași poveste și la mine! -_-

| Daniel235 a răspuns:

Exact asa sunt si eu, si nu mai am chef de nimic... Doar ca eu sunt baiat si am 14 ani dar nu am demult, tu cum ai trecut peste asta sau ce sa fac sa imi revin? Te rog, ajuta-ma!

| bloodandpride a răspuns:

Asculta.Daca arati ca in poza de pe avatar, crede-ma ca iubit o sa-ti faci in 5 secunde cronometrate de cand iesi din casa.In privinta ''nepasarii'' tale, eu nu mi-as face griji, pentru ca nici eu nu simt mai nimic atunci cand ar trebui sa fiu suparat, bucuros sau in extaz, desi ar trebui.De exemplu am luat la capacitate 8.40 si 8.50, dar eram la modu' ''I don't give a f*ck''.Nu-ti mai fa atatea griji, ca nu ai de ce.

| Marrythenight explică (pentru bloodandpride):

1. Mi s-a spus de N ori ca aratam identic, poate ca sunt si mai frumoasa decat atat, dar nu cred. Cea din avatar, e o actrita. In fine...
2. Am primit multe, multe " oferte " de la diferiti baieti, dar am refuzat, pentru ca nu imi placea ca niciunul.
3. Felicitari pentru note! ar trebui sa te bucuri, multi ar vrea notele astea happy

| JustBlack92 a răspuns:

Lasa-mi un id sa vorbim!

| Mytsaa a răspuns:

Nu esti ciudata pentru ca nu ai un iubit, esti perfect normala.In legatura cu starile tale de spirit ar trebui sa incerci sa fii mai prietena cu mama ta, sa comunici mai mult cu ea si poate asa o sa-ti revii.

| SirOne a răspuns:

Eu sincer zii mamei tale apoi cred ca ar trebui sa ii spui unui psiholog tot ce ai pe suflet.

| ILikeSummer a răspuns:

Știu prin ce treci tu.Așa sunt si eu. Anul trecut a murit bunica mea, si am suferit foarte multe chiar si acum. Am 16 ani..si nici eu nu simt nevoia de un prieten, poate cateodata sa ma sprijine. Ai impresia ca numai ai niciun rost in viată. De sfat nici eu nu știuu.sad

| Marrythenight explică (pentru ILikeSummer):

Imi pare rau pentru tine ca esti in aceeasi situatie. sad

| Rockefeller a răspuns (pentru ILikeSummer):

Lol cum sa nu ai un rost in viata ai doar 16 ani laughing, trebuie sa termini un liceu sa dai bac-ul, sa faci o facultate sa te mariti dupa sa muncesti sa-ti contruiesti o casa! Toate astea desi par o povara fac viata frumoasa, asta e frumusetea vietii, daca stai degeaba si nu faci nimic te plictiseti de viata!

| ILikeSummer a răspuns (pentru Rockefeller):

Am precizat ''am impresia''.

| ILikeSummer a răspuns:

Poate că va veni și timpul nostru sa ne bucurăm.

| kmidodo a răspuns:

Ti-ai dat singura cel mai bun raspuns: vorbeste cu mama ta! Nu se poate sa nu te ajute. Poate a trecut EXACT prin ce treci tu acum. Fa din mama ta cea mai buna prietena, ea niciodata nu te va invata ceva rau si nu te va trada niciodata, doar esti fetita ei nu? Esti... JUMATATE din EA!

| BiscuiteCuCrema a răspuns:

Eu cred ca esti vampir si ti-ai oprit sentimentele, nu mai ai umanitate
( Vezi TVD )
E varsta, insa du-te la psiholog, e singurul care te va ajuta, cu mama ta n-ai nicio sansa.
Data viitoare cand te intreaba un baiat daca vrei sa fii cu el, accepta, socializeaza sau daca ai impresia ca tu esti deasupra lor, ca le esti superioara, focalizeaza-te pe scoala si cand te vei muta la oras, vei intalni, poate, baieti "culti ", asa cum iti doresti
SI, pe bune, chiar semeni cu actrita de la avatar?

| Marrythenight explică (pentru BiscuiteCuCrema):

Da, seman. Foarte mult. Multumesc pentru sfat.

| Biutzamagic a răspuns:

Buna,eu cred ca e totusi normal sa nu ai iubit la 14 ani,si ce daca toti iti zic ca esti ciudata si rad de tine ca esti diferita,tu sa razi de ei ca sunt toti la fel,si faza e ca nu ai vorbit cu mama ta sa iti de-a si ea un sfat,te poate ajuta mai mult decat oricine,eu cu mama vorbesc daca am ceva pe suflet,nu ezita,fi tu insati,si ar trebui sa te uiti mai mult la filme romantici si dramatice,mai mul cu animale deoarece sunt mult mai convingatoare,daca nu rezolvi nici asa mai bine dut-e la un psiholog,nu e de ras asta pur si simplu te duci sa vorbesti cu el toate problemele tale,si cu siguranta o sa-ti revii, e ce-a mai sigura cale, incearca sa stai mai mult cu familia si cu prietenii, decat intr-un colt al camerei sau la laptop, pana la urma totul va fi bine laughing Iti urez multa bafta :*

| GabrielaElena98 a răspuns:

Si mie mi se intampla sa nu pun sentimente in tot ce fac, de exemplu la sfarsitul clasei a8a cand trebuia sa ne plimbam prin scoala toate fetele de la mine din clasa plangeau iar eu nu aveam nimic, dar asta nu inseamna ca nu ca nu simteam ceva pentru colegii mei. In legatura cu prietenii.incearca sa iesi cu ei chiar daca nu te intelegi cu toti prea bine.Incearca sa fi mai prietenoasa si sa scapi de timiditate. Presupun ca cel mai mult timp ti-l petreci in fata calculatorului...PS: incearca sa iesi pe afara, si sa te imprietenesti...e imposibil sa nu-ti gasesti pe cineva cu care sa-ti impartasesti durerea si fericirea. Iar in legatura cu faptul ca ai 14 ani si nu ai un prieten, nu mi se pare o catastrofa deoarece si eu am 15 ani si pana la varsta n-am simtit nevoia de a avea un prieten.Toate vin de la sine. Apropo daca simti ca trebuie sa zici cuiva ce ai pe suflet si n-ai cui te poti adresa mamei tale asta daca ai o relatie buna cu ea.

| Marrythenight explică (pentru GabrielaElena98):

Eu locuiesc intr-o zona de sat! poate ca ti se pare incredibil, dar toate fetele de 14-18 ani, stau si se *** la colturi de strada. Multe fete mau intrebat de ce nu fac si eu acelasi lucru, sincer, am ramas " masca " la o asa intrebare. Am decis sa o termin cu ele, nu vreau sa ajung ca ele, sa rada toti de mine.
Relatia mea cu mama? mereu tesionata. Acum vorbeste calm, in secunda urmatoare face ca toti dracii, ca a gasit 2 faramituri de paine pe masa. cum ai vrea sa vorbesc cu ea daca se comporta asa?

| Rockefeller a răspuns (pentru Marrythenight):

Apropo a sta la colt de strada si a socializa si a mai face o caterinca ceva nu inseamna a te face de rusine, asta te face sa te izolezi parerea mea

| GabrielaElena98 a răspuns (pentru Marrythenight):

Ce chestie.ce oameni! Si eu locuiesc intr-o zona de sat aproape de Bucuresti si cunosc si eu fete din astea de care imi vorbesti...doar ca eu am si prieteni adevarati care ma ajuta sa trec de toate greutatiile. Chiar imi pare rau ca n-ai niciun prieten aproape. As vrea sa ai si tu prieteni ca ai mei care chiar daca cateodata se poarta mai ciudat, tot prietenii mei raman♥

Nu stii mentalitatea oamenilor din zona mea. Daca ma vor vedea asa, ii vor spune mamei, vor mai inflori si ei ceva, si gata. Sunt pedepsita o luna.

| Rockefeller a răspuns (pentru Marrythenight):

Cum ma...dar ce fel vrei sa socializezi daca nu te lasa la colt de strada ca doar ce se poate intampla, stiu ca in general mamele sunt mai precaute cu ficele lor asa procedeaza si mama cu sora mea, dar am avut o discutie si acum o lasa mai libera laughing

As f vrut sa am o mama ca a ta, dar uite ca nu am...

| bloodandpride a răspuns (pentru Marrythenight):

De unde esti?

| Marrythenight explică (pentru bloodandpride):

Tecuci, jud. Galati.

| bloodandpride a răspuns (pentru Marrythenight):

Add me as friend, si poate mai vorbim si pe facebook.Eu sunt din Dolj

| Nickolas94 a răspuns:

Bucurate de acest sentiment de nepasare -atunci cind nu stii ce este mila, ura, te gindesti doar la tine, raspunzi doar pentru faptele tale si atit!
Este mai bine asa decit sa te ingrijorezi pentru ceva sau cineva care nu are aproape nimic cu tine. NU esti o ciudata mai sunt persoane ca tine asta arata ca esti diferita, unica, faptul ca gindesti la rece atunci cind ceilalti se pierd cu firea!
Nu ai nevoie de iubit la 14ani, ai nevoie de doar un prieten si atit! Nu e nevoie sa spui la nimeni-nici mamei ta si nici unui psiholog nu va ajuta-asta va trece cu timpul cind vei avea 16 ai sati amintesti asta cu zimbetul pe buze, crede-ma!