Eu cred ca esti vampir si ti-ai oprit sentimentele, nu mai ai umanitate
( Vezi TVD )
E varsta, insa du-te la psiholog, e singurul care te va ajuta, cu mama ta n-ai nicio sansa.
Data viitoare cand te intreaba un baiat daca vrei sa fii cu el, accepta, socializeaza sau daca ai impresia ca tu esti deasupra lor, ca le esti superioara, focalizeaza-te pe scoala si cand te vei muta la oras, vei intalni, poate, baieti "culti ", asa cum iti doresti
SI, pe bune, chiar semeni cu actrita de la avatar?
Nu esti ciudata pentru ca nu ai un iubit, esti perfect normala.In legatura cu starile tale de spirit ar trebui sa incerci sa fii mai prietena cu mama ta, sa comunici mai mult cu ea si poate asa o sa-ti revii.
Buna,eu cred ca e totusi normal sa nu ai iubit la 14 ani,si ce daca toti iti zic ca esti ciudata si rad de tine ca esti diferita,tu sa razi de ei ca sunt toti la fel,si faza e ca nu ai vorbit cu mama ta sa iti de-a si ea un sfat,te poate ajuta mai mult decat oricine,eu cu mama vorbesc daca am ceva pe suflet,nu ezita,fi tu insati,si ar trebui sa te uiti mai mult la filme romantici si dramatice,mai mul cu animale deoarece sunt mult mai convingatoare,daca nu rezolvi nici asa mai bine dut-e la un psiholog,nu e de ras asta pur si simplu te duci sa vorbesti cu el toate problemele tale,si cu siguranta o sa-ti revii, e ce-a mai sigura cale, incearca sa stai mai mult cu familia si cu prietenii, decat intr-un colt al camerei sau la laptop, pana la urma totul va fi bine Iti urez multa bafta :*
Ti-ai dat singura cel mai bun raspuns: vorbeste cu mama ta! Nu se poate sa nu te ajute. Poate a trecut EXACT prin ce treci tu acum. Fa din mama ta cea mai buna prietena, ea niciodata nu te va invata ceva rau si nu te va trada niciodata, doar esti fetita ei nu? Esti... JUMATATE din EA!
Tin sa te felicit pentru sinceritate, si ca nu reprezinti, tipica femela din zilele noastre, cu lesa la gat, si cu 4 caini in spatele ei.
Daca crezi ca asta iti face bine, sa fi indiferenta, nepasatoare, atunci continua asa. Dar e bine sa socializezi, chiar daca nu prea ai cu cine, si nu te intelege nimeni. Citeste ceva, o carte mereu te va "intelege" mai bine decat oricine.
Cam asa ma simt si eu. acum 7 luni a murit o "amica" as putea spune intr-un accident. pana atunci nu aveam niciun fel de probleme, vorbeam cu toti, imi placea viata, glumeam.dar dupa intamplarea aia m-am schimbat total. am ajuns sa nu mai cred nici in dumnezeu, vorbesc "flegmatic adica la misto" cu toata lumea, vorbesc urat cu oameni mai in varsta decat mine. simt ca nimic nu mai are rost. ma simt singur, ma gandesc tot timpul la ce se intampla cu noi, ce suntem noi pe pamant, mi-e frica de moarte, tot felul de sentimente, simt ca imi crapa inima de dor, de frica, de singuratate nici eu nu stiu. de aia cred ca sentimentul acela puternic trait de tine in urma cu 2 ani te-a marcat profund si de aceea ii tratezi pe toti cu indiferenta
Exact asa sunt si eu, si nu mai am chef de nimic... Doar ca eu sunt baiat si am 14 ani dar nu am demult, tu cum ai trecut peste asta sau ce sa fac sa imi revin? Te rog, ajuta-ma!
codrina_8326 întreabă: