| Doblevida a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac!crying. Imi place de un baiat cu un an mai are ca mine(el liceu eu a 8-a-nu aceeiasi scoala) dar nu stiu cum sa il bag in seama pe messenger, caci doar atunci il mai vad si cateodata cand vine in vizita la scoala.De fapt de ziua lui i-am zis la multi ani si apoi am pus la status si el mi-a zis imediat sa scot de la status ca il deranjeaza si dupa a vorbit cu piretena mea cea mai buna(la care se da mereu la ea cand eu nu sunt prin preajma) si ea tot incerca sa il convinga ca era dragut ce am facut si bla bla si el spune ca vai ca e unic si nu trebuie sa puna oricine la status numele lui si bla bla bla, iar de cate ori prind curaj sa ii vorbesc ori nu imi raspunde ori spune ca e frasu la pc.Adica nu stiu ma cam ia in sictir da nu inteleg de ce imi place din ce in ce mai mult de el x(. Pot sa mai spun ca de cand imi place de el l-am visat de vreo 5 ori: de 2 ori era gelos, odata se dadea la mine, o data eram eu geloasa si ultima oara am visat ca eram impreuna da eram foarte mari nu stiu cati ani aveam da eu trebuia sa aleg intre el si un necunoscut si la inceput l-am ales pe necunoscut iar dupa m-am intors la el si am plecat cu masina.Adica nu stiu cum sa mai fac.Habar nu am ce simt de fapt.Cand vorbesc despre el sau cand incerc sa ii spun ceva ma strange rau burta nu stiu cum sa spun, iar cand intru pe facebook si vad poza cu prietena lui cand sunt imbratisati ma doare rau de tot inima... dar totusi nu imi vine sa plang de loc, ba chiar simt nevoia sa plang da nu imi iese nicio lacrima nici cand ma fortez nici cand ascult melodii super triste care mereu ma fac plang fara motiv da de data asta chiar nu imi vine deloc.Habar nu am ce sa mai fac.Va rog mult sa ma ajutati cu sfaturi ceva orice.

4 răspunsuri:
| ellalife a răspuns:

Esti inca tanara,nu ai de ce sa suferi dupa el, si eu am trecut prin asa ceva, si acum cand ma gandesc imi vine sa rad.Am suferit si eu ca babalaul dupa un baiat care nu merita nici sa il privesc, ca mai apoi sa dau de un inger care e perfect si ma iubeste si se poarta frumos cu mine, si imi acorda atentie.Eu iti spun sincer sa incerci sa cunosti si alti oameni,iti va deschide mai mult orizontul,iar pe cutarel il vei uita. Nu te mai gandi la el,iesi cu prieteni,distreaza-te,traieste.A,si inceteaza sa te mai fortezi sa plangi, nu poti pentru ca e doar un capriciu. Nu uita ca ceea ce vrei, nu este neaparat ceea ce iti trebuie! Ai grija de tine!

| anonimus20 a răspuns:

Incearca sa ii spui ce simti, fi increzatoare si daca nu merge sunt altii si mai buni nu e singurul baiat de pe lumea asta

| PiticuS a răspuns:

Fetelor. eu sunt disponibil... puteti plange pe umarul meu, va alin eu durereabig grin

| gabytzatkd a răspuns:

Toate trecem prin asa ceva la varsta asta. Dupa ceva timp o sa ti se para un nimeni si nu o sa mai vrei tu sa mai vorbesti cu el. Abtine-te sa ii mai spui ceva si cum a spus ella distreaza`te! Esti la varsta la care nu trebuie sa plangi.