Esti inca tanara,nu ai de ce sa suferi dupa el, si eu am trecut prin asa ceva, si acum cand ma gandesc imi vine sa rad.Am suferit si eu ca babalaul dupa un baiat care nu merita nici sa il privesc, ca mai apoi sa dau de un inger care e perfect si ma iubeste si se poarta frumos cu mine, si imi acorda atentie.Eu iti spun sincer sa incerci sa cunosti si alti oameni,iti va deschide mai mult orizontul,iar pe cutarel il vei uita. Nu te mai gandi la el,iesi cu prieteni,distreaza-te,traieste.A,si inceteaza sa te mai fortezi sa plangi, nu poti pentru ca e doar un capriciu. Nu uita ca ceea ce vrei, nu este neaparat ceea ce iti trebuie! Ai grija de tine!
Incearca sa ii spui ce simti, fi increzatoare si daca nu merge sunt altii si mai buni nu e singurul baiat de pe lumea asta
Toate trecem prin asa ceva la varsta asta. Dupa ceva timp o sa ti se para un nimeni si nu o sa mai vrei tu sa mai vorbesti cu el. Abtine-te sa ii mai spui ceva si cum a spus ella distreaza`te! Esti la varsta la care nu trebuie sa plangi.