Trebuie sa te gandesti bine daca chiar crezi ca meriti si merita o a2 sansa atunci nu evita dar daca nu o merita nu mai pierde atat timpul, e prea valoros. Ocupa-ti timpul cu anumite activitati, incearca sa fi mereu vesela si ai sa vezi ca-l uiti. (daca daca tu te gandesti la el si cand manaci si nu poti sa te concentrezi atunci problema ta-P.
Cum e vorba aia: baietilor rai le plac fetele cuminti.
Daca tu chiar nu poti sa ti-l scoti din cap, nu stiu ce sfat sa-ti dau ca sa-l UITI.
Dar, totusi, daca ai fost cu mai multi cred ca el este mai potrivit pentru tine daca nu poti deloc sa-l uiti.
Ca sfat, incearca sa ti-l imaginezi si mai rau(decat zici tu ca e), daca, intr-adevar, vrei sa-l uiti.
Sper ca te-am ajutat!
Gandeste-te bine care parte din comportamentul lui iti displace pentru ca daca nu avea macar o parte care sa-ti placa nu te mai gandeai atat de mult al el.Eu zic sa incerci sa discuti cu el despre asta si sa incercati sa rezolvati problema impreuna. Explica-i ce te deranjeaza si de ce ai dori sa se schimbe intr-un anumit fel.In caz ca nu poate sa se schimbe iar tu nu-i poti accepta asa zisele defecte incearca totusi sa pui punct pentru ca in caz contrar tot tu vei fi cea care va suferii. Sper ca te-am ajutat
Fundita? :d