| ticaela a întrebat:

TPU...
Nu stiu ce sa mai fac, nu pot sa imi scot nici cum din minte un baiat ( D )pe care il plac de foarte mult timp. Nu am fost impreuna din mai multe cauze, iar pana la urma am aflat niste chestii despre comportamentul lui si am decis ca este mai bine sa il uit. straight face Problema este ca in sfarsit am inceput sa vorbesc cu un tip care chiar imi placea, eram foarte fericita, apoi dintr-o data iar apare ( D )...Acum stau si ma gandesc ca nu este prima data cand patesc asa, si ca oricat as incerca sa ies cu alti baieti, tot la el ma gandesc.O parte din mine imi spune ca este imposibil ( datorita comportamentului sau ), dar cealalta spune ca mai exista o sansa sa fie ceva straight face
Voi ce spuneti, ce sa fac? Funda ♥

5 răspunsuri:
| pretty34 a răspuns:

Trebuie sa te gandesti bine daca chiar crezi ca meriti si merita o a2 sansa atunci nu evita dar daca nu o merita nu mai pierde atat timpul, e prea valoros. Ocupa-ti timpul cu anumite activitati, incearca sa fi mereu vesela si ai sa vezi ca-l uiti. (daca daca tu te gandesti la el si cand manaci si nu poti sa te concentrezi atunci problema ta-P. happy

| iulia7373 a răspuns:

Cum e vorba aia: baietilor rai le plac fetele cuminti.
Daca tu chiar nu poti sa ti-l scoti din cap, nu stiu ce sfat sa-ti dau ca sa-l UITI.
Dar, totusi, daca ai fost cu mai multi cred ca el este mai potrivit pentru tine daca nu poti deloc sa-l uiti.

Ca sfat, incearca sa ti-l imaginezi si mai rau(decat zici tu ca e), daca, intr-adevar, vrei sa-l uiti.
Sper ca te-am ajutat!

| Mademoiselle18 a răspuns:

Gandeste-te bine care parte din comportamentul lui iti displace pentru ca daca nu avea macar o parte care sa-ti placa nu te mai gandeai atat de mult al el.Eu zic sa incerci sa discuti cu el despre asta si sa incercati sa rezolvati problema impreuna. Explica-i ce te deranjeaza si de ce ai dori sa se schimbe intr-un anumit fel.In caz ca nu poate sa se schimbe iar tu nu-i poti accepta asa zisele defecte incearca totusi sa pui punct pentru ca in caz contrar tot tu vei fi cea care va suferii. Sper ca te-am ajutat happy
Fundita? :d

| Anonima264 a răspuns:

Salut!
Urmeazati inima!
O zi buna!

| ZeroBarat1 a răspuns:

Ia-ti un memoplus happy