| ticaela a întrebat:

TPU...

Nu stiu ce sa mai fac, nu pot sa imi scot nici cum din minte un baiat ( D )pe care il plac de foarte mult timp. Nu am fost impreuna din mai multe cauze, iar pana la urma am aflat niste chestii despre comportamentul lui si am decis ca este mai bine sa il uit. Problema este ca in sfarsit am inceput sa vorbesc cu un tip care chiar imi placea, eram foarte fericita, apoi dintr-o data iar apare ( D )...Acum stau si ma gandesc ca nu este prima data cand patesc asa, si ca oricat as incerca sa ies cu alti baieti, tot la el ma gandesc.O parte din mine imi spune ca este imposibil ( datorita comportamentului sau ), dar cealalta spune ca mai exista o sansa sa fie ceva?
Voi ce spuneti, ce sa fac?♥Funda ♥

5 răspunsuri:
| marina28 a răspuns:

Cred ca nu ar trebui sa mai fii atat de rationala! Incearca sa iei o decizie cu inima si nu capul caci, pana la urma el se afla in inima ta nu in cap.Nu ai de unde sa stii care o sa fie comportamentul lui fata de tine. Eu zic sa ii dai o sansa chiar daca exista si riscul sa sugeri. pana la urma asa e dragostea!

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut. Dacă te gândeşti la perspective serioase, adică ca în cele din urmă să căsătoreşti, atunci ţine cont de un lucru: nu este înţelept ca aşa decizii să le i-ai doar pe baza sentimentilor. Ceva serios trebuie şi gândit cu mintea, de aceea gândeşte-te alături de cine te vei simţi cu adevărat fericită, cu cine vei putea lucra în echipă pentru a rezolva neînţelegirile sau pentru a trece peste perioade grele, pe cine vei putea respecta nu numai iubi? Pot confirma din proprie experienţă că asta este absolut necesar dacă te gândeşti la ceva serios. Întrebări de acest gen te pot ajuta să înţelegi care ar fi decizia corectă ce a-i putea-o lua. Sper să te ajute. Cele bune.

| minho a răspuns:

Parerea mea este ca nu sti pana nu incerci.Stiu cum e cand iti place de un baiat si vrei sa-l scoti din minte iesind cu altcineva.Dar crede-ma ca nu va functiona indiferent cu cati baieti draguti vei iesi.De aceea doresc sa iti spun sa nu ratezi dragostea, un sentiment minunat ce merita trait.Si crede-ma ca aparentele sunt inselatoare si ca oricine merita sa-i dai o sansa, iar daca tie iti place de el atunci cu atat mai mult.Nu uita daca nu incerci s-ar putea sa ai regrete.

| AlexStroie99 a răspuns:

Incearca sa-i spui ca il placi. funda

| username1211 a răspuns:

Mai bine ii dai o sansa. Nu ai de unde sa stii cum e de fapt baiatu` in sufletelul lui acolo. Poate o sa va intelegeti binewinking. Nu ai nimic de pierdut daca incerci sa fii cu el. In schimb e posibil sa pierzi daca nu-i dai o sansa. Parerea meabig grin. Funda?