Daca primul iti este intr-adevar prieten, va intelege. desi eu te sfatuiesc sa astepti sa-i mai cunosti pe amandoi mai bine. si iti spun eu sigur: dragostea oarba nu poate inlocui prietenia in niciun caz//... daca el zice ca se supara pe tine, ori inca te place foarte mult [primul'], ori nu iti este prieten... al doilea. daca il cunosti de asa putin timp, creca se uita numa' la "formele" tale, sau ceva..stiu cum gandesc baietii.
Pastrazal pe primul, daca te combini cu asta candva tot va despartiti si n-o sa mai ai pe nici unu.
Eu zic ca nu ar trebui sa fii cu nicunul din ei. E mai bine sa iti pastrezi prieteniile (Dar daca tie iti place de vreunul dintre ei... ei bine nu prea stiu ce sa iti zic)
Incearca sa ii faci sa se inteleaga. Spunele ca nu vrei sa alegi intre ei doi.
Mai bine sa nu ai o relatie cu niciunul
Ramaneti prieteni toti 3
Nu strica o prietenie, si mai apoi chiar 2
Fundaa? :*
Alege fato n-ai ce face cum arata cel nou cu arata cel vechi daca sunt draguti aman2 fa-le o proba arata-le o poza cu tine si o poza cu cea mai frumoasa femeie din lume. Daca o sa-ti zica ca tu esti mai frumoasa alege-l da nu ii spune de ce ii areti poza zi numa asa: alege dintre fata asta si fata asta.Depinde si de el.ai grija sa nu te balbai ca atunci o sa se dea seama de smecherie.