Vorbeste cu ea si intreab-o daca mai exista altcineva de care-i place. Spune-i sa-ti dea un raspuns cat mai rapid pentru ca tu suferi din cauza nehtorarii ei. Puteti avea o relatie chiar daca la inceput parintii ei nu vor sti.Eu cred ca faza asta cu parintii este doar o scuza pentru a amana momentul luarii unei decizii. Daca tot nu reusesti sa faci nimic devin-o si tu mai indiferent:salut-o, raspunde-i scurt fara prea multe detalii, iar daca te place isi va da seama de asta si va dori sa discute cu tine.Parerea mea este ca tu arati ca esti prea atasat, iar ea stie ca poate sa-ti dea raspunsul oricand stiind ca tu vei accepta oricum.Nu o mai baga in seama pe mess, facebook si vorbeste cu ea mai mult fata in fata
Pai eu am incercat sa fiu indiferent in saptamanile alea de tacere, si ii vorbeam scurt... multumesc mult.
Din cate am citit eu aici, fata despre care vorbesti este o persoana timida, nehotarata si nu stie ce vrea.
Dupa parerea mea, a tot amanat un raspuns din partea ei ori pentru ca nu vrea nimic si nu stie cum sa iti spuna, ori chiar nu stie ce vrea.
Incearca sa vorbesti serios cu ea, intreab-o daca are vreo sansa sa se inteleaga cu parintii ei si daca ea chiar isi doreste o relatie cu tine.
Lasa-i timp de gandire o zi sau doua si apoi vorbiti iar, cere-i un raspuns.
Daca continua sa amane inseamna ca nu vrea nimic serios.
Sper ca te-am ajutat, bafta
Ea a zis ca e atasata de mine, dar nu vrea saa-mi arate lucrul acesta ca sa nu ma raneasca si mai tare... De ce nu stiu, acum e cam nehotarata.
Atunci afla motivele adevarate care o impiedica sa fiti impreuna si incercati sa rezolvati amandoi aceste probleme.
Sau puteti sa tineti relatia ascunsa un timp, pana se rezolva totul.
Oricum, daca intr-adevar o iubesti si simti ca merita, lupta pentru ea.
Buna mai bine ca ti a zis ca nu vreti sa fiti impreuna si ca nu tine la tine deoarece tu puteai mult suflet si suferea..eu una te sfatuiesc sa o lasi totusi daca vezi ca tot ce faci pentru ea n ue nimic deoarece daca veti fi impreuna si ea nu te va iubi u vei suferi mult...cel putin daca fata e nehotarata inseamna ca ea nu vreas a fie cu tine si nu o poti forta incearca sa mai ai discutii cu ea dar n ucred ca vor fi sanse... daca vrei sa mai vb lasa-mi id-ul in privat si incerc sa te mai ajut
Wow. naspa situatia in care te aflii. in primul rand. daca te-ai certat cu prietenii tai inseamna ca ei nu iti erau prieteni!. iar in legatura cu fata. cred ca amana cam mult momentull... incearca sa o prinzi singura si sa ii spui ca tu vrei o relatie cu ea. parintii nu ar trebui sa stea intre voi 2. poate ca ii e frica de ei. dar na. macar sa fie fata lor fericita o sa treceti prin multe. dar daca tu crezi ca se merita incearca sa rezolvi oarecum treburile cu ea
Eu cred ca ea nu prea ia in serios faptul ca tie iti place de ea si ca-ti doresti o relatie serioasa cu ea.motivul cu parinti si-l pune singura.eu cred ca daca iubesti cu adevarat treci peste toate in viata chiar daca nu e cea mai buna alegere la momentul acela.nu stiu ce sa zic despre ea ori e prea timida ori e prea indiferenta cu tine si nu stie de fapt ce vrea.eu cred ca ar fi mai bine daca nu ai mai vb o perioada cu ea. daca ea te iubeste, va veni singura la tine. sper ca te-am ajutat macar un pic si mult succes.
Hei,nu faci nimic vorbind cu ea la telefon, voi 2 ar trebui sa aveti o discutie fata-n fata.dar ai grija sa alegi un loc relaxant unde sa nu va deranjeze nimeni cat timp voi 2 vb despre ce simtiti unul pentru altu... uita-te la ea cand vb cu tine chiar daca ea se uita in pamant stanga dreapta sau sus, fi atent la ea. spune-i ce simti si zi sa fie sincera.mai bine suferi acum putin decat mai tarziu.o sa doar mult mai tare atunci. iar colegi.nu ar trebui sa iti faci griji, azi va certati maine va impacati
Ei prietenii nu ma VOR! Cu ea... e cam nehotarata.
Eu zic sa mai insisti putin poate pana la urma va accepta daca si ea tine la tine asa cum tii tu la ea...parerea mea,,,,,,, intreab'o ce simte pentru tine si sa iti spuna odata daca vrea sau nu sa aiba o relatie cu tine... sper ca te'am ajutat putin