| Jack99 a întrebat:

nu vreau sa sune egoist, dar imi doresc o surioara sau un fratior enorm de tare. Problema e ca daca parintii ar `face` unul diferenta de varsta ar fi destul de mare. Deci ramane doar varianta adoptiei. Nu vreau sa sune aiurea, dar chiar imi doresc, toata viata asta am vrut mai mult ca orice si cu prieteni nu poti avea aceliasi relatii. Eu vreau din tot dinadinsul sa se intample si sa am odata ceea ce mi-am dorit toata viata ar fi cel mai frumos lucru, voi ce spuneti?

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este deloc importanta parerea noastra si nu este asa de important ca vrei tu, important este daca vor si parintii tai. Cu ei ai discutat problema?

| Sn4k3 a răspuns:

E tare ca vrei un frate sau o surioara, dar cu ce vrei sa te ajutam?

| untu a răspuns:

Daca iti doresti cu adevarat un frate sau o surioara, roaga-te parintelui Arsenie Boca sa va ajute sa va indeplineasca dorinta ta de a avea un fratior sau o surioara! Este cea mai puternica rugaciune este cea aparintelui Arsenie Boca si te va ajuta cu siguranta!

| SergiuBoss11 a răspuns:

Hey.nu va fi cum iti doresti, nu te va iubi asa tare.relatiile dintre frati sunt mai slabe decat cele dintre prieteni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbește cu părinții tăi despre dorința asta a ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce frumos! Cum sa sune egoist faptul ca iti doresti sa ai pe cineva foarte apropiat, cu care sa ai o legatura speciala si sa iti imparti lucrurile? Si eu mi-am dorit dintotdeauna o surioara sau un fratior, chiar eram geloasa pe prietenele mele care aveau insa ele se certau cu surorile lor in fiecare zi. Era chiar un vis pentru mine, dar nu s-a realizat. asta este. Rar gasesti azi un prieten atat de apropiat precum un frate, foarte rar. Totusi nu depinde de tine acest lucru happy. In plus gandeste-te ca tu fiind mai mare ar trebui deseori sa stai cu el, sa ii porti de grija, sa ii schimbi pampersullaughing, nu e usor, mai ales daca ai tai lucreaza, iti vor cere ajutorul. In plus in ce priveste adoptia... nu e usor sa adopti un copil, sunt atatea formalitati, in plus parintii tai ar trebui sa il considere copilul lor, ca si pe tine... si daca nu vor putea? E decizia lor, nu insista sa faca asta special pentru tine. Sper ca te-am ajutat un pic... PS: De cele mai multe ori fratii ajung la cearta si se bat intre ei, deci sunt avantaje si dezavantaje.

| TiniStoesselAlexutza a răspuns:

Păi...părinți nu ar face diferență între copii.Eu aș zice să nu fie adoptat pentru că nu ar fi ca un frate adevărat!

| TiniStoesselAlexutza a răspuns (pentru TiniStoesselAlexutza):

Scuze am vrut să zic să vorbești mai întâi cu părinți

| TiniStoesselAlexutza a răspuns (pentru TiniStoesselAlexutza):

Scuze am vrut să zic să vorbești mai întâi cu părinți! Poate o să ai norocul de o surioară sau un fratior