Esti destul de maricel asa ca eu cred ca poti decide pentru tine unde vrei sa stai. Daca tu consideri ca iti este mai bine cu tatal tau ramai cu el. Mama ta ar trebui sa inteleaga chestia asta si poate ca te ameninta acum ca nu iti va da bani..insa este mama ta. Eu cred ca va pune binele tau in fata oricarui orgoliu prostesc de genul asta, deci nu cred ca va refuza sa te ajute in totalitate daca ramai cu tatal tatal tau.
De asemenea, in curand vei face 18 ani si ai putea sa incepi sa lucrezi, deci faptul ca nu te mai ajuta cu bani nu ar trebui sa mai reprezinte o problema.
Este greu de spus ce ar fi mai bine, oricum decizia iti apartine.
Cred ca ar fi bine s-o lamuresti pe mama ta ca tie iti place mai mult cu tatal tau si chiar daca ramai cu el o iubesti la fel de mult si pe ea.
Un proverb spune ca mai,,mai bine un prânz de verdețuri și pace, decât un boul îngrășat și ura.,, Adică dacă ai bani și nu te simți bine, nu te bucuri de ei.Dar dacă nu ai bani multi și ești cu tatăl tău, alături de care te simți liniștit, vei avea și cele necesare vieții.
Daca crezi ca iti este mai bine langa tatal tau decat langa bunicata stai cu el.Totul tine de iubirea care o ai in suflet pentru fiecare in parte deoarece nu ii poti iubi la fel.
sokey întreabă: