anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU! O intrebare pe care ati putea-o cataloga ca fiind stupida, dar pentru mine conteaza. Numele meu este Cosmina (de la Cosmos provenienta), iar fostul meu iubit s-a facut aviator, dupa ce m-a cunoscut pe mine. Eram despartiti cand a devenit el pilot. Credeti ca destinul? Ca a fost inspirat de numele meu? Ca asa a vrut Dumnezeu sa fie mai aproape de nori/de cer? Sau a fost pur si simplu o coincidenta care pe mine ma incanta? Multumesc pentru raspunsuri! Sper sa fie unele serioase! Dau funda!

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Păi stai puțin.
Dacă te cheamă Cosmina trebuia să se facă astronaut nu pilot.
Acum, în funcție de cum o să o cheme pe noua lui prietenă, ar putea să își schimbe meseria.
Codruța - haiduc
Mioara - cioban
Doina - rapsod popular
Victoria - general de armată

Dar dacă totuși mai ții la el, roagă-te ca pe noua lui prietenă să nu o cheme Angelica.
Ar fi de prost augur pentru un pilot.
laughing

| minime3 a răspuns (pentru Hammurabi):

Tare de tot! prefer totusi sa cred ca a fost inspirat si de numele meu putin, sau ca i-am fost harazita. apreciez umorul!

| Hammurabi a răspuns (pentru minime3):

Și totuși văd că-ți mai pasă și mai ții la el.
De ce v-ați despărțit?

Buna! Nu mai stiu cu cine sa vorbesc care sa ma inteleaga, de aceea am decis sa scriu aici. Poate o sa vi se pare o poveste obisnuita/banala de dragoste. Totul a inceput cand eram amandoi in liceu. Ne-am placut, am iesit impreuna, am ajuns sa facem sex, ca mai apoi intr-o seara de club, mie sa imi placa de altcineva, acesta fiind G., si sa il parasesc pe Alin, de care eram fermecata pana atunci. Pur si simplu erau amandoi pe teresa, afara, iar eu am ales sa il las pe Alin si sa stau cu G., cu alte cuvinte l-am parasit fix in seara aceea, el vazand toata scena mea cu G. Din acea seara am inceput o relatie cu G., care a durat timp de 7 ani, pe alocuri fericita, insa mai mult nefericita. L-am iubit pe G., insa el imi era inferior mie, iar asta s-a simtit. Nu avea studii superioare si nici bacul nu l-a luat; pe cand, celalalt, Alin, era primul din clasa, a luat bacul cu aproape 10 si a ajuns pilot in Aviatia Romana. Ca sa revin, in cei 7 ani de relatie ai mei cu G., am pastrat prietenia virtuala pe Facebook cu Alin, dar pentru mine era ca si cum nu ar fi existat (la inceput), intrucat eu il iubeam pe G. Pe parcurs insa, am inceput sa il revad pe Alin, la figurat, si am inceput sa ne dam cate un mesaj de "la multi ani", cate un like, pana cand el mi-a scris pe Facebook. Eram in plina relatie cu G., intr-o vacanta in Italia. Bineinteles ca nu ii luam in seama mesajele, aluziile, deoarece aveam o relatie. Intr-un sfarsit, la terminarea facultatii, m-am despartit de G.; lucrurile nu mai mergeau absolut deloc, luasera o intorsatura urata. Dupa ce am incheiat relatia am inceput sa ma conversez cu Alin pe Facebook, ne scriam, ne copleseam cu mesaje frumoase, el isi aducea aminte de vremurile de demult, si intr-o zi de vara a anului 2015 am hotarat sa ne vedem. Ne-am vazut in parc, seara, pe intuneric, a fost o intalnire perfecta, la care la finalul ei ne-am pupat. De atunci a ramas sa incepem o relatie. Ce vreau sa zic e ca el mai flirta si cu alte fete, dupa investigatiile mele, dar simteam si ca ma vrea, ca ma place, poate pentru ca nu era inca nimic concret, eu refuzam sa fac inca sex cu el. Apoi ne-am certat din nou, din cauza unei fotografii pe care o mai pastra cu o fosta de-a lui. In sfarsit, n-am mai vorbit o vreme, apoi iar prin 2017, dupa ce eu ma imbolnavisem si fusesem internata la psihiatrie, din cauza relatie cu el, am reluat legatura online, si tot am zis ca ne vedem, dar eu puneam fel si fel de motive ca nu pot, pentru ca mi-era frica. Mi-era frica de mine, si de atractia mea puternica pentru el. El pare un sociopat, care fenteaza testele de psihologie, din descrierile mele celei mai bune prietene- asa a tras ea concluzia, cand vorbeste frumos, cand te jigneste, cand ma bloca, cand ma debloca. In prezent nu mai vorbesc cu el de un an, in final dandu-mi un mesaj de genul "esti in deriva", plus alti termeni precum ca nu esti f...ta, etc, grosolanii. Mie imi sta gandul numai la el, si nu stiu daca sa ii mai dau sau nu add pe Facebook, daca mai are rost. El este un tip bine, prezentabil, un barbat frumos ca un brad, pe cand eu acum, nu mai arat ca acum 5 ani, am cateva kg in plus si si asta ma tine pe loc, ma complexeaza. Nu stiu cum sa procedez, help! Dau funda celui mai profund si impresionant mesaj! Multumesc! C.
P.S: cam asta este povestea, mai pe scurt asa..tot pe TPU am publicat

| Hammurabi a răspuns (pentru minime3):

Hai să-ți spun un lucru.
Un bărbat, odată ce l-ai părăsit, mai ales în circumstanțele povestite de tine, nu prea mai există nici un fel de cale de întoarcere la "ce a fost odată".
Chiar dacă o să te doară ce-ți spun, fi convinsă că el n-o să treacă niciodată peste ce s-a întâmplat.
A continuat legătura cu tine în ideea că va ajunge din nou la o relație fizică facilă și la îndemână cu tine, dar doar o relație strict fizică fără nici un fel de altă implicare, care să îi dea lui un sentiment de răzbunare.
Nu ai fi fost decât metresa lui, obiectul lui sexual și atât.
Manifestările lui nu sunt ale unui sociopat.
Ci ale unuia care are dubii dacă mai e cazul sau nu să mai continue cu tine, văzând că nu e atât de simplu pe cât a crezut el, să ajungă din nou în pat cu tine. Doar și-a cam pierdut răbdarea, și are accese de furie că nu a ieșit așa cum a gândit el.
Părerea mea e că, pentru liniștea ta sufletească, ia-ți gândul de la el,
continuă-ți viața și consideră capitolul încheiat.

Da, este un punct de vedere de luat in seama, mai ales ca vine din partea unui barbat. Multumesc! Insa Alin, in 2015 cand ne-am reintalnit mi-a spus ca isi doreste o relatie de iubit-iubita cu mine, si asa si incepusem, usurel, insa eu nu am fost pregatita sa facem sex imediat, din nou... voiam sa mai asteptam sa ma conving eu. Mi -a si spus asa: "o sa ai cel mai tare iubit, pilot de supersonic, in AviATIA Romana", urma sa piloteze pe F16, SI PE F16. Din toate astea, eu am tras concluzia ca inca mai tine la mine, ca in liceu, ca ma vrea ca iubita, cu tot ce implica asta. Acum in prezent, nu stiu ce sa mai cred pentru ca a avut un comoprtament destul de deviant in 2020 cand ne auzeam si ne conversam pe Facebook, mi-a vorbit destul de urat.

17 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Trolling low cost

| minime3 a răspuns (pentru Drimmero):

What?

| Drimmero a răspuns (pentru minime3):

N-ai cum exista

| Mayhem666 a răspuns:

Nu stiu daca vine Cosmina de la Cosmos, sau nu, dar nu are nici o legatura numele tau cu cariera lui.
Plus, cosmos-ul e in afara planetei (iesi din atmosfera) pe cand pilotul de avion sta in interiorul atmosferei, nu pleaca in spatiu.

| Lukasssz a răspuns:

Nu exista Dumnezeu

| Crackman a răspuns:

Nu ai nimic de aface cu asta

| minime3 a răspuns (pentru Crackman):

Nu crezi ca totul se intampla cu un motiv?

| LostForForever a răspuns:

Pentru un moment in timp ce citeam ce spuneai mam simțit ciudata am crezut ca este adevărată ce spui )))) doamne ferește

| minime3 a răspuns (pentru LostForForever):

Poti explica mai detaliat ce ai vrut sa spui? Nu prea am inteles...iar ce am spus este adevarat, da. De ce n-ar fi? Multumesc!

| LostForForever a răspuns (pentru minime3):

Pai ce se explix detaliat )))) totul este pe față )))

| minime3 a răspuns (pentru LostForForever):

Ai probleme grave cu limba romana! Gramatica iti este straina total!

| minime3 a răspuns:

De ce sa razi? Chiar nu inteleg, si nici notiunea de troll nu prea. Sunt noua pe aici. Ce e asa iesit din comun? Este o curiozitate de a mea.