Bună Marius, n-am de gând să te judec și de-asta te rog să-mi citești tot răspunsul. Nu te iau la mișto când zici că o iubești, da poate într-adevăr simți ceva puternic pentru ea și nu te contrazic când spui asta, lumea trebuie sa se oprească sa ți spună că e o prostie adolescentina. Poate ai trecut prin mai multe in trecutul tău și te-ai maturizat mult mai repede, cum mi s-a intamplat mie de exemplu, care sunt de vârstă cu tine, și poate știi ce spui când zici că o iubești. Sau daca nu știi înseamnă că nu ai destulă experiență în relații ca să-ți creezi o "definiție" proprie a iubirii, sa o înțelegi, dar totuși tu știi ce simți, suferi și asta trebuie sa înțeleagă lumea. Da, ca și ceilalți o să îți spun sa renunți la ea. Sunt directă pentru că o să vezi că asta e cel mai important când primești un sfat ca să-l înțelegi bine și să înfrunți adevărul, fata pe care o placi pare destul de imatura și lasă impresia că doar vrea o relație, atenție etc. De-asta mereu când se desparte de băiatul ăla vine la tine, apoi când se împacă cu el te lasă. Iar dacă sa zicem că ați ajunge împreună, crede-mă, o să simți toxicitatea într-o relație mai rău decât îți imaginezi. Sa fii cu cineva toxic nu e ca o minciună zisa frumos, o simți, și te face și mai trist, te face să-ți pierzi stima de sine, iar lista continua. Și de ce sa suferi pentru o fată care vrea doar atenție? Știu că pare că nu te poți uita după altcineva, dar începe să ieși mai mult, sa te bagi in seama cu fete, afară sau pe rețele sociale, o să vezi că durerea o să se simtă din ce in ce mai puțin, pana nu o sa se mai simtă deloc. Sper că te-am ajutat, succes!
Stiu ca nu prea o sa intelegi acum dar ce ar trebui tu sa faci acum nu e sa-i dai flori, ar trebui sa faci stanga imprejur si sa fugi cat de tare poti in directia opusa.
Imi pare rau prietene dar problema de care tu suferi este indragosteala prosteasca adolescentina, pai tu nu vezi ca asta nu te vede mai mult ca pe un prieten, tu ii dai flori si asta se duce in poalele altuia? Si chiar daca prin absurd reusesti sa intrii intr-o relatie cu ea cand o sa apara o cearta ce o sa faci? O sa-ti convina sa se duca cu altii la filme in timp ce tu stai acasa cu ochii beliti tu nu vezi partea goala a paharului pentru ca esti prea indragostit si natang, fata asta e un steag rosu umblator
Efectiv se joaca cu tine exact ca piesele de sah, te vede ca pe o rezerva
Esti intr-o situatie toxica ar trebui sa incerci sa o uiti nu sa te gandesti sa îi iei flori...te foloseste ca si pe o roata de rezerva...