| qqqwww a întrebat:

O prietena de-a mea are o problema cu o fata Diana. O tot critica si o trage de par. O jigneste mereu in legatura cu ce se imbraca si nu o lasa in pace. Ce as putea sa fac ca sa o ajut? Va rog spuneti-mi pentru ca sunt dornica sa o ajut!

Răspuns Câştigător
| marrr a răspuns:

Scuze, nu intelesesem eu bine. Deci Diana este cea rea si prietena ta este victima? Daca da, vorbeste cu parintii prietenei tale sau cu ai Dianei, pentru ca nu e normal un astfel de comportament. Daca Diana e din scoala, vorbeste cu directorul/directoarea, care va purta o discutie cu ea si se va potoli. Fa-o sa-i para rau, dar prin metode corecte si nu te cobori la nivelul ei. Scuze inca o data pentru raspunsul dat, dar intelesesem altceva.

4 răspunsuri:
| marrr a răspuns:

Sa o ajuti pe Diana sau pe prietena ta?raised eyebrows Aici se aplica proverbul "Spune-mi cu cine te-mprietenesti, ca sa-ti spun cine esti". Vedeti-va de vietile voastre.

| SmileyyXD a răspuns:

Gata iubitha m-am impacat ci diana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii ca nu face lucrul acesta fara sa aiba vreun motiv, a? Cel mai probabil prietena ta i-a zis ceva sau a pus ochii pe cine nu trebuia. N-ar fi mai simplu sa-i ziceti ca va doare undeva de vorbele ei si, sa bagati un mare si tare cum nici guta nu are: dusmanii ma intaresc.

| Nuimipasa112 a răspuns:

Pai inseamna ca merita daca o trage de parlaughing