| FațăZâmbitoare a întrebat:

Buna TPU happy

O sa trec direct la subiect : Sunt fata, am 18 ani, iubitul meu 20, suntem impreuna de un an si un pic. Ne-am dori foarte mult sa mergem la mare anul acesta, ne-am facut planuri din iarna despre asta, dar problema cea mare este ca nu ma lasa ai mei. Le-am dat tot felul de argumente pentru care ar putea avea incredere in mine si pentru care sa nu isi faca griji, dar ei nu si nu...Ei stiu ca sunt o fata cuminte, nu sunt o persoana alcoolica sau fumatoare si nu inteleg motivul pentru care nu ma lasa avand in vedere ca imi doresc asta foarte mult mai ales ca am 18 ani. Care ar putea fi motivul pentru care nu ma lasa si cum as putea sa-i conving pe ai mei? Fundita, bai :*

Răspuns Câştigător
| Memecy a răspuns:

Sincer dacă aş fi în locul lor şi eu m-aş îngrijora un pic (mai mult ) pentru fiica mea de 18 ani chiar dacă nu e alcoolică sau fumătoare tu nu? încearcă să te pui în locul lor.

Ştii de ce se tem ei? Ştii care este motivul pentru care nu te lasă?
Răspunsul este chiar în întrebarea ta dacă analizezi mai atentă...
Motivul pentru care nu te lasă este...
Le este "frică", de ceea ce "îţi doreşti tu cel mai mult" dacă mă înţelegi...

3 răspunsuri:
| cristi2512 a răspuns:

Probabil nu il cunsc de ajuns de bine pe prietenul tau si acesta ar putea fi un motiv pentru care nu te-ar lasa sa mergi la mare cu el. Dale mai multe detalii parintilor tai despre prietenul tau si fa-i sa creada ca este un bait de cuvant si vezi ce or sa zica... Bafta!

| Alicemaria23 a răspuns:

Poate le e frica pentru tine, au încredere in tine dar nu poți știi niciodată peste ce oameni dai. Lumea asta e rea si ți se pot întâmpla lucruri rele pe care tu nu le vrei. Ei nu vor sa își piardă unicul copil "de 18 ani"

| Astaeparereamea a răspuns:

Le-ai facut cunostinta parintilor cu iubitul tau?