Draga mea, care este diferenta de varsta dintre voi? Asta ar putea fi o problema. Am fost placut impresionata cand am citit ca ati fost 5 ani jumate impreuna...e ceva timp! Odata cu intrarea la facultate, exista posibilitatea de a se schimba. Sau de ce nu,de a-si gasi alta fata,de varsta lui. Ca deh...e facultate! Atata timp cat te iubeste cu adevarat,nu o sa renunte la tine indiferent de situatie.Tu stii mai bine, daca el se comporta cum ai descris tu,chiar e un semn de intrebare. Viata de facultate e si buna si rea. Esti sigura ca ii pare rau? Succesul vine mai ales cand ai alaturi persoana iubita,deci,ramane sa meditezi. Daca nu o sa mai fie, asta e! Viata merge inainte si capul sus, dar gandeste-te bine!
Viata de facultate l-a schimbat, si am senzatia ca este o diferenta de varsta intre voi. Daca el spune ca nu are timp de relatii.nu vreau sa iti dau sperante.
Daca tot ai spus ca e foarte ocupat, poate de asta nu a sters poza aia de pe Facebook.
Buna, sa stii ca ce este al tau e pus deoparte, si daca se comporta asa asta inseamna ca nu te merita. Sa nu faci greseala sa il suni, sau sa iei legatura cu el, trebuie sa-i lasi libertatea sa aleaga ce vrea si indiferent de ce se va intampla e necesar sa intelegi ce doreste sa faca cu viata lui. Insa, cel mai bine este sa nu te amagesti nu ar fi bine sa il cauti si sa va impacati, doar pentru ca sa te simti tu ok. Ar fi foare urat ca el sa fie cu tine dar si cu altcineva in acelasi timp. Daca se intoarce la tine intreaba-l direct daca mai simte ceva pe tine, pentru ca amagirile si sperantele false nu sunt solutii.
Nu stiu ce pot sa spun in momentul asta, dar nu conteaza poza aia de pe facebook.Ati cazut de comun acord sa va despartiti sau doar el a spus asta? Cel mai bine ar fi sa discutati iar daca el alege cariera si nu vrea sa se implice in relatii ar fi mai bine sa accepti asta.Dar sunt sigura ca se va intoarce mai tarziu inapoi daca te-a iubit vreodata.Iti va simti lipsa!
Eu cred ca se va intoarce la tine deoarece ati avut o relatie destul de lunga si banuiesc ca si frumoasa, dar trebuie si u sa il intelegi ca vrea sa-si faca un vitor.
Nu.nu se va intoarce.a devenit mai destept si relatia voastra i se parea banala.a pastrat poza din o mie si unu de motive.dar nu te minti singura.la facultate sunt fete destepte si frumoase, moderne.nu spun ca tu nu ai fi.dar probabil nu e inca timpul tau si tu ai vrea sa fie.eu am avut prietena mai mica decat mine cu 8 ani.cu durere a trebuit sa renunt, fiindca nu ne potriveam nici ca varsta, telectual.si am facut bine.
Eu cred ca se va intoarce la tine foarte curand daca zici u ca sufera.
SUCCES!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: