Doamne! Descarca-te altfel daca a ajuns sa nu te mai inteleaga. Descarca-te prin scris. Crede-ma ca te vei simti putin mai bine. Scrie tot ce ai in minte. Poti sa iti faci jurnal daca vrei.
Nu cred ca sotia ta a fost urmarita pe strada inainte de nunta pentru ca tu faceai parte din acele lumi.Nu cred ca sotia ta era in pericol din cauza dar totusi a stat cu tine. Nu multe fete fac asta si nu multi baieti renunta la salarii de fotbalist de cateva mii de euro si nici nu renunta la vagabonteala pentru o fata. Unii nu-si lasa nici familia in urma ca sa se mute cu sotia, dapai sa renunte la tot si sa inceapa o noua viata.Nu as fi vrut sa spun asta pentru ca astea in niciun caz nu sunt lucruri de spus dar m-ai provocat.E normal ca aici am spus doar ce ma deranjeaza, doar lucrurile rele pentru ca in cazul in care nu ai citit mai jos sunt mai multe lucruri pentru care am ajuns intr-un punct in care am nevoie de sfaturi.Ai fi vrut si sa spun ce am facut in pat, sa spun si ca ce-i al meu e si al lui si invers, ca nu rezistam unu fara altu mai mult de jumate de ora daca nu vorbim la telefon, ca el a grija de mine mai tare ca de un copil mic, ca m-am maturizat datorita lui si ca am scapat de acele schimburi de baieti ca pe sosete tot datorita lui?
Sunt multe lucruri cu care as putea sa-ti inchid gura dar.Nu cred ca sotia ta, dupa cateva luni de cvand erati impreuna ti-a vorbit deschis despre toate problemele ei, inclusiv cele feminine.Nu cred ca tu ai fost deschis cu ea din primele luni, si nu cred ca ai acceptat`o asa cum e.Sunt sigura ca i-ai spus macar o data"schimba`te, schimba asta la tine", pe cand prietenul meu nu mi-a zis asta niciodata si as avea foarte multe de schimbat, crede-ma.Cu toate ca eu i-am mai zis sa se schimbe, asta in momentele cand era paralel cu viata normala, el mie nu mi-a zis niciodata.
Avem foarte multe planuri impreuna, o parte din ele sunt deja incepute si suntem pe cale sa le si terminam insa certuri exista intre oricine, din anumite motive.Noi nu suntem inca perfect maturi sa ne intelegem perfect unul pe altul si, in cazul in care nu ai citit si ce am raspuns mai jos, asa cum am mai zis, probabil s-a saturat sa mai inteleaga.De 2 ani de zile ma plang non stop la el, cel putin in ultimul an.Nu crezi ca ar trebuie sa-i dau un pic de spatiu la chestia asta? Ajunge mai stresat decat mine.Si cand ma cert cu el nu il intreb pe el cum sa ma impac(nu e vorba ca ne certam pana la despartire, nu s-a intamplat asta niciodata, vorbesc in general). Sunt convins ca nici tu nu faci asa cu sotia ta, te descurci singur, nu? Dar uite ca mai sunt si persoane care mai au si nevoie de ajutorul celorlalti.Un sfat in momentele critice, pentru o persoana care face crize de nervi este aghiasma.