Buna
In aceasta discutie/cearta fiecare are dreptatea lui... dreptatea sotului ca sotia are un carecter si un limbaj mai libertin, iar sotia ca sotul ei o neglijeaza, ceea ce pentru ea pare a fi o indiferenta a sotului fata de ea si crezand ca poate sotul are o alta persoana...
Esti destul de marisor si ai putea sa vorbesti cu mama ta, sa o ajuti cat poti la treburile casnice, vorbeste cu ei si explica-le ca ai nevoie de dragostea ambilor parinti si ca certurile nu isi au rostul.
Incearca sa le explici ca la varsta pe care o ai, nu iti fac bine certurile lor si nici un exemplu bun nu iti da..vezi ce au de zis in apararea lor si poate faci o minune cu ei.
O zi frumoasa sa ai
Nu se despart...ai mei se cearta mai rau si mai des decat ai tai si cand am vorbit cu mama despre asta a zis ca nici nu se gandeste sa il lase.Si nu, nu ai ce sa faci...dar macar stii ca nu se vor desparti
Nuti face griji draga/ule parintii cate o data au nevoie de eliberare, si se cerata.In corp acumulezi o tensiune care nu o poti stapani, si la primul glas care-l auzi te dezlantui.Eu sunt sigur ca parinti tai se iubesc, te iubesc si pe tine tu spune-i asa lui taicatu:Taicatu a trait foarte mult in greu, el nu pre-a a stiut ce e iubirea cred ca la m-ai invatat maicata asta, Eu am 27 de ani si mamam mea e la fel crede-ma ca nu s-a schimbat pana acuma nici deacum incolo nu o va face.Nuti face griji ca ei se impaca
Daca ei nu se vor impaca repede, vor incepe sa se obisnuiasca asa -dupa cum ai citit in dreptul unor useri. Lucrul acesta le vor impietri inimile si mai tarziu aceasta va duce la despartire. Ai citit ca in unele familii lucrul acsta a ajuns o obisnuinta cearta; nu lasa ca sa ajunga obisnuinta si in familia ta. Est adevarat ca in caminul unde Hristos nu locuieste, nu poate locui nici pacea, linistea, dragostea.
Nu cred ca Iosif si Maria au avut parte de discutii aprinse. Tu esti singura speranta pentru parintii tai. Cine sa se roage pentru ei decat tu? De acea te sfatuiesc sa faci lucrul acesta cu incredere. "La Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinta." (Matei.19:26)
Si sa nu spui lui Dumnezeu "Daca poti!"., deoarece "toate lucrurile sunt cu putinta celui ce crede!" (Marcu.9:23)
De aceea te sfatuiesc sa ai incredere ca Dumnezeu te-a ascultat mai inainte de a rosti rugaciunea. Fa-o in cuvintele ta, in gand sau cu voce tare, pe genunchi sau cum te simti indemnat, si crede ca Bunul nostru Tata ceresc ne doreste intotdeauna binele. Trebuie doar sa-I cerem lucrul acesta. Vei vedea cu ochii tai ce poate face Dumnezeu. Este singurul lucru pe care il poti face.
E si normal sa suferi si sa te doara mult aceasta situatie, deoarece ii iubesti. chiar daca e neplacut dar deseori se mai intimpla certuri intre parinti. urmatoarele informatii te pot ajuta, chiar daca nu e cazul tau direct (deoarece nu e vorba de divort la tine)dar unele idei sunt de folos si pentru tine cum ar fi bine si cum nu sa procedezi.
http://www.jw.org/......ivorteaza/
si multe alte idei aici:
http://www.jw.org/ro/invataturi-biblice/familie/cupluri-parinti/
succes
Stai linistit, nu se vor despartii, e o simpla cearta, ai mei se cearta cel putin la 2 zile , deja m-am obisnuit. Cat despre ai dat cum am mai zis nu or sa se desparta, chiar daca nu mai e nimic intre ei tot or sa ramana impreuna macar pentru ca te au pe tine, par genul de parinti care chiar le pasa de copii lor.
Stai linistit ca si ai mei se cearta.Nu se vor desparti cum a spus si aqsta15 e o simpla cearta stai linistit dar tu poti vorbi cu parintii tai pe rand si sa le spui ca nu suporti cand se cearta sau ceva de genu si atunci ei o sa inteleaga acest lucru si nu se vor mai certa.
Incearca sa ii faci sa inteleaga ca nu e bine ca un copil sa le auda certurile, si spera ca ei sa inteleaga acest lucru.