anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Parintii mei au divortat acum 7 ani.Amandoi si-au refacut viata la un momentdat. Dar s-au despartit de cei cu care au fost.Mama este in Spania, iar eu locuiesc cu tata.De Paste am fost la ea si ei chiar se impacasera.Acum cand mami a venit in vacanta de vara erau din nou certati. Tati si-a gasit o alta pentru ca nu mai vrea sa mai stam singuri(desi aveam mancare de la mamae mosi etc). Dar eu nu vreau sa fie cu alta! Pentru ca stiu ca el este fericit cu adevarat doar cand este cu mami. Iar eu nu mai suport, sunt trista aproape mereu. Ce credeti ca ar trebui sa fac?(Mami mai vrea sa stea 1-3 ani sa stranga bani pentru apartament)

6 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Sunt maturi, ei stiu mai bine ce e bine pentru ei si ce nu.tu ca si copil e normal sa fii suparata ca s-au despartit, ca se cearta dar nu e in puterea ta sa ii impaci. timpul le rezolva pe toate.si parintii mei sunt despartiti de ceva timp si sincer se impaca mai bine ca atunci cand erau casatoriti, poate si alor tai in timp le va fi mai bine asa.gandeste-te ca si ei au dreptul la o viata privata,intima deci daca vor sa isi refaca viata cu altcineva, o pot face, e spre binele lor

| danielcretu1980 a răspuns:

Din pacate, nu sta in puterea ta sa ii impaci.
pur si simplu e trist insa nu poti face nimic. Cel mult sa te impaci bine cu femeia pe care o va alege tatal tau, pentru ca daca o vei ura sau te vei purta urat cu ea nu vei avea nimic de castigat. din contra.
Imi pare rau pentru tine. Ai grija sa nu repeti greselile parintilor.

| d3nyp3ny a răspuns:

Cum sa ii impac?

| BorceaMattMarian a răspuns:

Si eu am cam aceeasi poveste (cu mici rectificari)
pe vremea aia aveam 12 ani si trebuia sa aleg unde sa stau/cu mama sau cu tatal/
nu regret nimic.la insistentele tatalui am ramas cu el
dupa ce amterminat liceul am plecat la mama in spania
ei sunt recasatoriti acum
si deci eu am avut de facut ceea ce trebuie tu sa faci acum...sa le respecti deciziile si persoanele pe care si le aduc langa ei
tatal tau o aduce pe femeia aceea pentru a ajuta, pentru a te ajuta pe tine si a umple golul acela lasat de mama ta (in totate privintele)
trebuie sa fi tare si sa iei decizia corecta
cei de aici ti-au dat cateva raspunsuri pe care as fi vrut sa le primesc si eu acum 7 ani...
mult succes si sanatate alor tai si tie!winking

| saftelu a răspuns:

Incerca sai inpaci tu