Să mergi la primărie la protecția copilului și să depui acolo o plângere în scris.
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia
Asteptam sa te ajutam!
Am uitat sa mentionez ca a spus ca ma taie cu cutitul... Si imi este foarte teama sa mai dorm sub acelasi acoperis cu el...
E foarte trist ceea ce spui, si eu sunt cam in aceiasi situatie cu taicamiu dar macar la mine s-a despartit de maicamea, si eu am sansa sa-i "atribui" una sa se invarta..., daca vrei hai sa incercam sa luam legatura, sa incercam sa ne consolam unul pe altul, mai mult pe tine caci eu sunt cam 50%afectat, da.mi mesaj pe insta la: Goodgame complexity
Bună! Tatăl tău pare un om groaznic, eu zic să pleci împreună cu mama ta din casă, poți să de duci la prieteni, apoi să suni la poliție și la telefonul copilului. Tatăl tău pare un om foarte periculos, dacă e nervos poate să vă facă ceva și ție și mamei tale ( doamne ferește ). Plecă din casa aia, apoi sună la poliție.
Poate ca i-ai făcut ceva rău si acum poartă pică pe tine. Încearcă să discuți cu bunica ta. Dacă taci nu rezolvi nimic tatăl meu vitreg făcea exact așa dar era zodia varsator și trecea de la o stare la alta
Sa inteleg ca majoritatea tatilor dunt handicapati? e jale cu am meu, a trecut de vre.o 3 ori pe langa spitalizare cu mine dar a 4a oara nu cred ca mai scapa...
Buna IoanaPuppy31
Ai incredere si spune adevarul indiferent de consecinte, nu te teme, atata timp cat cauti dreptatea Dumnezeu este de partea ta si totul se va termina cu bine, frica naste pacatul, asa ca fi puternica, I-al pe Dumnezeu de partea ta si fa ce este corect si drept. Iti promit ca vei castiga.
Consuma alcool, droguri sau are probleme psihice și nu ia tratament?
Cel mai indicat când are astfel de ieșiri urâte apelează 112 sa trimita o ambulanță, un echipaj de poliție poate va fi dus la spital si pus sub tratament.
Poti depune plângere la secția de poliție de care aparti, plângerile se pot face si pe email lăsânduti numele, tel, adresa, date despre persoana reclamată fără să fie nevoie deplasarea la secție la fel se poate face si la primărie și la protecția copilului.
Anunta Acces Direct cu siguranta se vor sesiza câtre toate autoritățile.
Greu...e greu nu te du si nu pleca de acasa acum, strânge dovezi ca tatăl tău te agresează filmeaza-l fa tot ce îți sta în putinta sa strângi dovezi DACA PLECI FARA DOVEZI TE INTORCI DIN NOU ACASĂ și la ce am citit acolo nu o sa iti placa cand o sa te ducă politia acasă din lipsa de dovezi...fa poze la vânătăi nu uita strânge dovezi minim 10 care sa fie clare batai certuri atunci când te injura înregistreaza-l si apoi le pui ca pe tava daca ai o ruda care stii ca ar avea grija de tine atunci mergi la politie și spui ca refuzi sa mai stai cu părinții tăi le areti dovezile si apelezi la unchi mătușa care te ar creste
Ps: ai grija de tine