Cea mai bun alegere o poti face doar tu, nimeni de pe internet nu trebuie sa te influenteze ori sa-ti coprupe judecata, sunt parintii tai ambii chiar si dupa divort, doar tu alegi.
Imi pare rau ca treci prin aceasta situatie, este greu dar sunt sigur ca rezisti si totul o sa iasa bine, apoi poti vizita oricand celalalt parinte si te pot ajuta amandoi cat pot ei oricand cu orice.
Asta este decizia lor ...parerea mea este sa staim la mama ta, dar, esti baiat deci.ptr tine poate este mai usor sa stai cu tata :-s
pai. daca distanta nu e mare, stai ceva tp la mama, sh ceva tp la tata.
daaca scoala e aproape de mama de ex, stai in cursul sap. la mama ta, si in weekend stai la tata.
nu trebuie sa ignori vre`un parinte
vot :X?
Teoretic este mai bine cu mama, pentru ca ea a stat cel mai mult cu tine, te cunoaste cel mai bine, stie mai bine cum sa cresca si sa aiba grija de un copil. Este logic, pentru ca atunci cand cineva are un copil, mama primeste concediu, nu barbatul, asa ca din moment ce ea sta cel mai mult cu tine, te stie cel mai bine, dar alegi ce vrei.
De impacat nu cred ca-i vei putea impaca, si crede-ma e mai bine sa divorteze.nu ti-ar placea sa ramai cu traume, eu zic sa ramai cu parintele care te intelege mai bine de care esti mai apropiat, in mod normal ar trebui sa fie mama.
Buna, multi copii, adolescenti trec prin asta. daca parintii tai sunt hotarati deja sa divorteze nu mai ai ce sa faci. normal ar fi sa stai cu mama ta deoarece ea te poate ajuta in orice privinta si este mult mai intelegatoare. dar mna, sti cum e. femeile sunt mai bune ca barbatii. succes
Bună.
Nu e așa de simplu precum pare.
Tu crezi că o sa te întrebe cu cine vrei să stai, iar tu alegi, și asta-i tot?
Se fac anchete sociale în timpul procesului de divorț, iar justiția decide cu cine rămâne copilul, în cele mai multe cazuri. Iar ca să alegi tu cu cine vrei să stai trebuie să treci prin anumite expertize psihologice și multe altele. Pe lângă asta, părintele la care alegi să stai este anchetat social din absolut orice punct de vedere.
Nu că azi vrei să stai la mama, și mâine vrei la tata. Așa ceva nu se poate.
În cazul în care ai dreptul de a decide cu cine vrei să rămâi, ar trebui să te gândești foarte bine, ce părinte te înțelege mai bine și mai ales ce părinte te-ar putea ajuta mai mult pe viitor.
Pa-pa.
De impacat, draga Stefanut, nu prea poti. Odata ce s-a ajuns la divort, sansele sunt nule. Si daca ai sa ii impaci, intre ei va exista o indiferenta, o racire permanenta.
Cel mai bine e sa ramai cu mama, parerea mea.
Aici vei gasi pareri impartite. Cel mai bine e sa faci cum simti tu.
Succes.
Este o situatie grea si este foarte greu de dat un raspuns corect, mai ales ca nu cunoastem amanuntit problema. Incearca sa discuti cu amandoi si sa le spui ca vrei sa ramana impreuna. Daca disensiunile sunt de asa natura, ca nu mai este posibila convietuirea, atunci va trebui sa chibzuiesti bine, luand in calcul avantajele si dezavantajele fiecaruia, atat din punct de vedere sentimental cat si material. Vei fi intrebat cu cine vrei sa ramai si alegerea ta va fi destul de importanta, bineinteles coroborata si cu celelalte probe, mai ales ancheta sociala de la domiciliile ambilor parinti si acordul parintilor, daca va exista. Judecatorul va hotari incredintarea la acel parinte care iti poate asigura cele mai bune conditii de crestere si educare. Iti doresc sa nu ajungi in situatia de a alege si numai bine!
Imi pare foarte rau de situatia prin care treci de obicei fetele prefera sa stea cu mama lor si baietii cu tatal darr nimeni de aici nu stie pe cine preferri tu. ai grija sa nu faci alegerea gresita. iar daca vrei sa ii impaci roaga-i si tu frumos sa ramana impreuna macar pentru binele tau dpinde si de la ce s-au certat sper ca te-am ajutat multa bafta
Din cauza ca tatal meu a imprumutat 100 000 Euro la cineva. Dar se pare care incet incet se impaca. De ex azi plec in concediu 2 saptamani si cred ca se va rezolva, mersi mult pentru rasp