Buna! Spunele ca ai o viata singuratica si ca esti in stare sa iesi in oras cu sau fara prieteni si ca nu t-i se poate intampla nimic.
Se pare ca ei nu stiu asta...
Pai ce cred eu. Părinții tai nu te lasă sa ieși in oraș cu prietenii pentru ca. Știi vor sa aibă grija de tine. Si părinții mei fac la fel. Sper ca te-am ajutat cu răspunsul meu. Salutare!
Se pare ca ai niste parinti foarte grijulii. Ei nu te lasa in cartier sau mai tarziu de ora 8 pentru ca la fel ca ceilalti parinti isi fac griji sa nu patesti ceva. Daca totusi vrei sa iesi o data cu prietenii, iti sugerez sa ii faci sa aiba incredere ca te descurci si sa ii convingi indirect ca nu e nimic rau in cartier sau in oras dupa ora 8. Poti de asemenea sa iesi cu ei in oras intr-o seara intr-un loc unde esti sigur ca le vei face o impresie buna. O alta varianta este ca sa pleci cu un prieten pe care ei il considera mult mai responsabil. Daca nu reusesti sa ii convingi mai bine rezista asa. Poate au un motiv intemeiat si poate fac asta pentru binele tau. :*
Funda?
Cand vad alti copii de 4-10 ani pe strada cand merg cu parintii undeva ma simt prost, oribil si rusinat, parintii lor au incredere in ei si au o varsta frageda....Ma simt cel mai rau mai ales cand copiii din clasa mea vorbesc despre unde au mers in weekend si ce-au facut... Ei imi cunosc prietenii foarte bine si se inteleg bine, am avut si eu o amintire atunci cand au venit pe la mine niste prieteni