| VampireBlood a întrebat:

pe 30 iulie e ziua mamei mele si ma intrebam ce surpriza i-as putea face! va rog idei! multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Cristyan99 a răspuns:

Pai de obicei mamele nu prea sunt pretentioase la cadouri iau de preferat o geanta, un spray, niste pantofi sau ii dai banii funda.)?

3 răspunsuri:
| NoNameNoName a răspuns:

Si Ziua Mamei mele se Apropie.
Pai nu stiu. Important e ca lucrul acela e facut din Toata Inima si cu Dragoste... Nu prea conteaza Cadoul... Surpriza, Doar Gestul.
O Saptamana faina iti doresc!
La Multi Ani Mamei tale, toate cele bune ii doresc.
Funda? big grin

| a răspuns:

Buna.In primul rand La multi ani! mamei tale chiar daca mai este pana pe 30.
Poti sa faci o mica petrecere acasa bineinteles potrivit varstei ei. Poti chema cateva rude apropiate si prieteni de familie cu care ea se intelege.Sa nu uiti sa le spui ca este o surpiza.Cumpara cateva baloane pe care scrii'la multi ani draga mama'si tot felul de astfel de mesaje.Sau poti lua o chestie din aia care se agata pe care scrie'La multi ani'( e vreo 5-8 lei).
Cand ea vine de la servici o intampini cu musafirii.Roaga o matusa ceva sa te ajute cu mancarea si bautura.Nu exagera fa ceva simplu cu ce ai in frigider( de mancare), niste prajituri, gustari.Iar pentru bauturi roag-o pe matusa(sau cine te ajuta) sa cumpere ceva.
Bafta! Distractie placuta!
Sigur o sa-i placa!happy

A si pentru cadou poti cumpara ceva sau poti face ceva tu, sigur va aprecia mai mult lucrul facut de tine.
happy

| dicssi a răspuns:

Micul dejun la pat, ca si surpriza sa ii scrii sau sa iti reciti o poezie inventata de tine pentru ea sau un CD cu melodiile mamei tale preferate.