| co6891 a întrebat:

Pe scurt intamplarea e in felul urmator:Eram la prietena mea (22ani) ea era la dus, iar fratele ei (27) a venit acasa ei locuind impreuna, si a intrat peste ea in baie nestiind ca sunt si eu in apartament. Am aflat ulterior ca el a vrut sa isi ia incarcatorul de la telefon.Intrebarea mea este: Credeti ca este normal ce s-a intamplat sau nu. dupa mi-am intrebat prietena daca asta se intampla des si i-am spus ca am ramas fara cuvinte, iar ea a spus ca e prima oara cand intra peste ea asa! Nu stiu ce sa cred! va rog ajutati-ma fiindca desi eu nu cred ca e normal poate sunt eu prea pudic si "incuiat" Multumesc anticipat. Un 1 MAI de vis sa aveti!

Răspuns Câştigător
| TomaTamaraTania a răspuns:

S-a intamplat si prietenei mele care are un frate si dupa acea a fost o perioada de "rusine" apoi a trecut... nu e normal dar se poate intampla, acum tu stii reactia fratelui ei. Poate ei au perdea din aia la dus si n-a vazut nimic... tu stii, poate a vazut si s-a facut ca nu-i asa ca sa nu se rusineze sora ei. sau poate e nesimtit si nici nu i-a pasat. Dar daca ai dubii in ceea ce priveste atitudinea fratelui ei atunci incearca sa fii mai atent la reactiile lui. Nu esti nici prea pudic nici inciuat. Esti normal si eu as fi avut reactia ta, probabil.

Bafta!

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poftim? Încărcătorul îl ținea la baie?
Și de intra peste ea, trebuia în secunda doi să iasă și cu scuzele de rigoare. Oare el nu știa că ea este în casă, la toaletă, nu a văzut lumina aprinsă, etc?
Dubios, sunt sceptică!
O zi excelentă.
Pa, pa.

| cristi202 a răspuns:

Pai depinde. Daca ea era in cada si cada plina cu apa si peste apa spuma din plin, incit i se vedea capul si umerii eventual, cum mai vezi in filme, sau daca era in cabina de dus inchisa, cu geamuri care sa nu fie transparente, de ce ar fi o problema ca fratele ei sa intre la baie dupa incarcator(vorba vine, ca incarcatorul nu se tine la baie)? Oricum, in aceste cazuri nu a vazut nimic. E problema insa daca a fost altcumva...winking

| h3r a răspuns:

Ce 1 Mai? Mă omoară curățenia.

Poate nu și-a dat seama, nu știa că e acolo.
Reacția lui? Doar erai acolo.
Nu este normal ce s-a întâmplat, însă poți trece peste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Cum sa tii incarcatorul in baie?
Asta-i culmea!
Si daca tot zici ca a intrat peste ea in baie, trebuia sa-si ceara scuze fata de ea.
Urata treaba!
Te pup!

| stpu a răspuns:

Degeaba ai anii pe care-i ai laughing Te protesc aia cum vor ei... Nu ai de ce sa te consideri pudic sau incuiat la minte, eu unul il bateam.
Daca stai cu cineva in casa si vezi usa inchisa la baie, mai intai ciocani ca sa-ti dai seama daca e ocupata. Sau poate vezi lumina aprinsa, iar atunci te opresti.
N-ar fi trebuit sa intre indiferent de ce si-a uitat el acolo. Putea s-o roage pe sora lui sa-i dea incarcatorul. Dar ce prost isi tine incarcatorul la baie?
Motiv pentru care il bateam ca sa fiu sigur ca nu se mai repeta.

| Loreley07 a răspuns:

Intrebare..Nu puteati incuia baia? sper ca are usa laughing. In fine, nu este nimic in neregula, reactia ta este perfect normala, cred ca daca as fi fost in locul tau as fi reactionat urat.