| LigiMe99 a întrebat:

Pentru voi, ce inseamna iubirea? Nu in general, ci pentru voi, fiecare in parte. Si cum o exprimati?

Răspuns Câştigător
| Nykku_8736 a răspuns:

Pentru mine iubirea este cel mai frumos sentiment care mi s-a intamplat vreodata. Eu mai demult credeam ca in umbra iubirii exista ingerii carei vegheaza pe cei dragi. Dar acum nu pot sa o mai simt pentru ca acum sunt foarte trist din cauza ca prietenei mele nu-i place de mine.In ziua in care am aflat era ca si cand as fi murit intr-un milion de vieti. Si eu exprim iubirea prin zambetul si visurile pe care le am fata de acea persoana. Asta a fost tot ce am avut de zis. Mult Succes

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E ceva care nu mai are sens cel putin pentru mine si alti misogini care mai exista in lumea asta.

| Deea a răspuns:

Iubirea pentru mine este totul. Clipele cu iubitul mi se par cele mai frumoase. E ca un ursulet moale pe care ai putea sa il strangi in brate in fiecare zi, si sa nu te saturi. Noi ne exprimam iubirea in felul nostru, pentru altii pare ciudat cum o facem, dar noi stim ca ne iubim si putem trece peste orice impreuna.

| AstaMicaTeIubesteMoolt a răspuns:

Iubirea e el,e persoana care ma sprijina in orice moment,care ma ridica moral atunci cand am cazut,acela ce imi sterge lacrimile si ma face sa continui sa sper cand am renuntat,e romantic,dulce,si imi da puterea pe care nu o am.Ii sunt recunoscatoare pentru tot ce face si incerc sa fac si eu acelasi lucru pentru el,,cuvintele sunt usor de pronuntat, dar faptele,, faptele reprezinta adevarul

| AndreiZz a răspuns:

Iubirea, un sentiment placut, care te face special, poate fi daruit atat de parinti cat si de alte persoane.Se poate exprima prin cuvinte, declaratii de dragoste, limbaj, dar si prin fapte( rar ).Eu unul nu le-am spus niciodata parintilor ca ii iubesctongue cand vine mama sa ma cocoloseasca ii zic" pleaca femeie de aicilaughing" si zice ca's rau dar asta e.nu prea zic oricui "te iubesc", si cred ca asa e cel mai bine, iubirea te poate face fericit dar te poate si distruge.La fete, le sarut, le tin in brate, le fac sa se simta iubite si speciale; sunt multe feluri in care sa poti exprima iubirea daca iti pasa de o persoana o ajuti, esti mereu langa ea, o motivezi o sustii, o faci sa se simta ca e singura persoana de care iti pasa, si o sa te iubeasca.

| asddsafdcfgt a răspuns:

Eu nu pot descrie iubirea in cuvinte... este greu sa spui ceea ce simti dar daca sunt intrebata cred ca as raspunde: iubirea este cel mai frumos sentiment care te ajuta mult in viata, dar cateodata, daca esti respins nu este chiar frumoasa, desi sentimentul pe care il ai atunci cand vezi persoana iubita este cred ca un... cel mai frumos lucru pe care l-ai trait!

| Freky a răspuns:

Ciudata intrebare... dar pentru mine iubirea este ca mancatul ciocolatei.
la tine?happy