| AlexAL275 a întrebat:

Pentru voi ce înseamnă o fată/ femeie? Ea se rezumă doar la trup sau e mult mai coplexă de atât? O folosiți pentru a vă satisface poftele și orgoliul sau e o parte din voi, o completare a voastră? Bineînțeles aceste întrebări sunt adresate băieților

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu reprezinta interes de durata. Observ ca incep sa ma satur 100% de ele. Am penetrat & calarit o multime de tipe am dus viata buna, incep sa imi modific stilul de viata vrea sa stau linistit in casa mea, ar fi un stres sa stau cu una viata buna nu ar fi deloc. Un caine ar fi cel mai bun prieten pentru mine... multi au fugit sute de km sa revina la stapanii lor sau la spital dupa ei

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai este om, la fel ca un barbat. Este cealalta jumatate. Iar privind asta din perspectiva mea, ca baiat, legat strict de partea sentimentala ca persoana iubita, este acea persoana care iti ofera acel ceva ce nu poti sa il descrii dar stii ca este acolo si nu ai nevoie de altceva. Probabil ca si din perspectiva ei ar fi la fel.
Legat de partea de corp... evident ca si barbat esti atras de ea.

La partea cu orgoloiul, deja o dam in altele, este ca si cand cineva ar folosi asta, ceea ce este aburd, desi in lume se intampla si asta.

Acum si daca zicem ca femeia este tot ce ne dorim ca barbati... deja o dam in disperare. Probabil conceptia unui barbat ar trebui sa se axeze in jurul unei femei ca o completare a sa si invers, ca linistea si ca iubirea. Iar legate de celelalte, care nu sunt partenerele lor... la fel, ca un egal.

| Catrice a răspuns:

O vezi, o fuuu... înțelegi tu, o lașihee hee friends with benefits gen.
Asta sigur, dacă nu îți atrage atenția în mod deosebit și nu ești prea tânăr pentru o căsătorie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O persoana ce poate fii mama la copii si pofta inimii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi poți să o folosești cum vrei tu, o femeie poate să-ți fie prietena/iubita/curwa/sclava/mama/zeița/sora/fiica/psiholog. Dar și scorpie sau demon.In orice experiență cu sexul opus poți avea ceva de învățat.
Femeile au un talent ascuns de a-ți da un feedback caracterului, să-ți dai seama și să reflectezi asupra propriului caracter care îl ai.

| TFL007 a răspuns:

Un sac fara fund, care intotdeauna e nemultumit

| anonim_4396 a răspuns (pentru TFL007):

Aualeu, da ce ți-au făcut femeile?
De ce nu le folosești pe post de saci in loc sa dai cu hate? Cate n-au fantezii din astea. Au mama.

| Mipasususuyamyamyam a răspuns:

O persoana de sex feminin.