| Rose2005 a întrebat:

Peste 4 zile este sf. Ion si e ziua surorii mele, prietenei ei si mamei prietenei ei. Nu stiu ce cadou sa le iau si de unde din Galati. Nu vreau ceva costisitior. Ceva cumparat dar si simbolic pentru toate trei. Am uitat sa va spun cati ani au. Sora mea 4 ani, prietena ei 5 ani, mama ei 37 ani.
Va rog sa -ma ajutati fiindca este urgent. Nu as vrea ca sora mea sa se intristeze ca nu a primit cadou deoarece i-am promis.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| alexgalatzi a răspuns:

Pentru fetele mici poti sa le iei niste papuci de casa mai simpatici, in forma de ursulet sau alte animalute. Stiu ca am vazut la h&m la Winmarkt Modern, dar poti gasi si la alte magazine, gen Deichmann, sunt in jur de 30 lei, vei gasi!
Pentru mama ei nu stiu exact ce i-ai putea lua; daca te pricepi la haine i-ai o esarfa eleganta, nu am idee.
Cu placere!happy

4 răspunsuri:
| Alexandr a răspuns:

Pentru fete poti sa le iei o jucarie cu care sa se poata distra amandoua sau 2 papusi (am vazut si la 10 lei). Pentru mama o esarfa sau un inel (exista frumoase si ieftine ~15lei)

| Chiperi a răspuns:

Poti sa ii iei niste jucarii, hainute

| magnificul a răspuns:

Buna.Ceva exemple gasesti aici, ceva feminin si pentru oricine.Eu sunt tot sarbatorit de sf.ion care este pe 7 ianuarie, si nu am pretentii, copii mi-a facut cadou un ceas iar sotia, un lantisor cu capul lui sf.ion.Succes

| FGirl a răspuns:

La Modern gasesti tot felul de chestii simbolice dragute. Succes.