Salut. Incearca sa ii faci ceva de mana de pilda o felicitare si sa scrii in ea sau daca le ai cu arta picteazai ceva cu tema peisaj sau natura. Daca alegi varianta cu tabloul picteazal cu o singura culoare ( ca sa fie mai de efect ) de pilda rosu si adauga alb+negru si combinale! Daca nu te ajuta stii ca este un canal de bighidai numit "Disney Junior " uita-te acolo la " Art Atak " parca de la 11; 50 si de la 15:50 nu stiu exact. NoRoC! Si nu uita ca ceva facut de mana este foarte pretios!
Salut!
Uite cateva idei din care poti alege una:
-Un parfum
-Haine
-Incaltaminte
-Accesorii
-Cosmetice
-O poza inramata cu toata familia
-Ceva personaliozat cu numele sau poza iei
...
Sper sa iti placa.
P.S:Spune-i cand va fi ziua iei La multi ani din partea mea!
Poti sa ii faci o cana personalizata sau sa ii iei un ceas, o geanta, o bijuterie,. un parfum...
Florile se ofliesc,
Bomboanele se topesc.
Fă-i o scrisoare,
De genul "mamă iubitoare"
Și-o să vezi fată
C-o să fi apreciată.
Daca ai in orasul tau un magazin de decoratii sau accesorii ii poti cumpara ceva, un obiect decorativ. Eu asta am luat mamei mele si niste flori :*
Heii...Draga mea,nu poti sa o intrebi asa fara sens:"Mami,ce-ti doresti de ziua ta?". Sau cand e tatal tau langa tine:"Mami,ce ti-ai dori sa primesti de ziua ta?". Daca nu merg astea,atunci ii poti face o felicitare foarte frumoasa,ii cumperi un parfum scump. Daca ai money,ii poti face o petrecere surpriza. Bine,complice la asta sa fie cineva apropiat din familie. Iti chemi rudele, prietenii foarte buni de familie, etc., apoi mamei tale ii faci o programare undeva la un coafor ceva si cand vine:Surpriza! Dar cred ca am exagerat cu asta. Fa-i o felicitare, bine dar nu de copii de 2 ani. Cumapara-i un parfum scump,care stii ca-i place, un ursulet sau ceva din plus pe care sa scrie"Te iubesc!" sau chiar ceva pe care sa scrie"Te iubesc mama!", apoi ii cumperi un buchet mare de flori, ce flori stii ca-i plac, o ciocolata sau bomboane. Cam atat. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Funda?
Flowerbell întreabă: