Eu zic sa îi iei un parfum. Poate stii care sunt cele pe care le foloseste ea de obicei, sau fa-i o surpriza.Dar pe langa asta eu as opta si pentru un cadou personalizat:un borcanas in care sa pui bucatele de hartie legate cu fundite pe care sa scrii motive pentru care o iubesti(borcanasul sa aiba o eticheta pe care sa scrie Reasons why I love you)-cauta idei pe Pinterest.Sau poti sa-i iei un tricou/bluza/pantaloni pe care ti-a zis ea ca i-ar vrea....Sau poti intra in telul ei, sa vezi daca are aplicatii gen HM, Zara, Bershka si sa vezi daca a salvat ceva la favorite
Buna. Daca sora ta e mai mica si ii plac papusile, ii iei o papusa Barbie si niste acesorii pentru papusa. Daca e adolescenta si domnisoara poti sa ii iei un parfum de la sephora, niste lacuri pentru unghii, un set de machiaj sau niste haine. E posibil ca in trecut sa iti fi zis ea ca vrea ceva. Poti sa iti amintesti din trecut ce a zis ea ca isi doreste foarte mult si ii iei acest lucru. Sau un catelus, o pisica, un hamster sau un papagal. Sau ii cumperi un bilet de avion sa mearga la plaja sau la munte, unde ii place ei. Ii cumperi o bicicleta. Niste carti( daca e pasionata de lectura) ii cumperi Volumul Harry Potter sau Twilight (Amurg de Stephenie Meyer)- asta o sa ii placa mult daca e pasionata de citit. Sau un laptop, un telefon s8 +. Tenisi All Star sau Adidas. Un tricou cu poza personalizata cu actorul/sportivul/vedeta/ei preferata sau cu crush-ul. Sper ca te-am ajutat