Ceva clasic o cutie de bomboane (i love milka) un buchet de crini imperiali (max 30 ron) si un LA MULTI ANI sau daca esti dispui pui bani cu tatal tau si ii luati un parfum ( Giordani, Armani sti tu din alea de fite)
Mult noroc
In primul rand:Tuomasss!
Pai un buchet superb de flori sau o floare in ghiveci.O felicitare.
O poaza cu voi doua inramata, bomboane si flori.
Am mai multe idei. O geanta, un parfum, sau ce stii tu (din cate o cunosti) ca i-ar place. Sa nu uiti de o floricica. Sa ne spui si noua ce i-ai luat si cum a reactionat. :d
Pai sigur mama, ca orice mama, s-ar multumi cu orice gest. Iti propun sa fii diplomat si sa o descosi un pic,( eu asa patesc si ma fac ca nu cunosc intentia) ca sa fie ceva pe gustul ei.
In primul rind un buchet mare de flori, un parfum nu neaparat skump dar sai fie ei pe plac ca deja cred ca o kunosti si stii cei place si ce nu.si ureazai multa multa sanatate.bafta
O floricika in ghiveci un trandafirutz la ghiveci costa cam 20 de lei ambalat frumos! si ii mai iei o rama de fotografie si ii pui o poza cu ea! si eventual o ciocolata! toate duc pe la vreo 40 de lei! ia ceva ieftin si frumos! nu scump si nefolositor sau ceva doar sa stii ca ai cheltuit banii aiurea!
Cumpara-i ceva practic cum ar fi medicamente sau o pereche noua de ochelari de vedere sau daca are peste 65 de ani cumpara-i un sicriu frumos din lemn de mahon, o cruce de marmura cu poza si numele ei, si fa pregetirile de inmormantare( vb cu preotul, cu cei de la pompe funebre sa o transporte la cimitir etc). Sper ca te-am ajutat.
Eu zic sa incerci ceva ce sunt sigura ca i-ar placea Fi mai original.Ia niste poze cu tine si cu familia de care sa fi uitat du-te la un magazin photo cumpara un album mai special si pune-le in el ca ea sa isi aminteasca momentele frumoase si cumpara-i si un buchet frumos de flori.BAfta
Eu zic sa ii cumperi o inimioara foarte mare nu consta prea mult si te si incadrezi in buget. mamelor le plac foarte mult atunci cand le dovedesti iubirea printr-o inimioara sau o scrisoarica etc. sper ca te-am ajutat
vicky1990 întreabă:
ceadragutza întreabă:
pitesti întreabă: