| D3IuTzA14 a întrebat:

Buna TPU Pff.De ceva vreme m`am certat cu prietena mea cea mai bunastraight face| Si ea s`a impacat cu fost prietena. Prietenia noastra a tinut.5 luni iar in vacanta am stat numai impreuna iar cand a inceput scoala am pus`o sa`mi jure ca nu se va impaca cu fosta prietenastraight face| Pentru ca eram siguraoh go on Dupa 2 luni de scoala s`a indepartat de mine si acum s`a impacat cu fosta prietenalaughing.Acum.Na eu chiar tin la eastraight face| Si mi-a fost cea mai buna prietena :-s Noi am fost si in clasa 1 prietene.:-sDar apoi la fel s`a intamplat.Prietena ei ma uraste si rvea sa ma faca de ras in scoala. Dar nu`mi pasastraight face Eu tot vreau sa`mi recuperez prietena:-s Intrebarea mea este: Cum fac ca cele doua sa se certe?straight faceNu vreau sa par rautacioasa dar, Fata aceea pur si simplu mi-a schimbat viatastraight face| Multumesc:* Ps: Nu vreau comentarii rautacioasewinking S`au sa ma jigniti Mrglaughing. Care are un raspuns il rog sa ma ajute Daca nu.NU

9 răspunsuri:
| NoNameJunior a răspuns:

Buna!
daca prietena ta tinea la tine nu cred ca se mai intorcea la fosta cea mai buna prietena.te duci la ea si o intrebi:
-Pot si eu sa stiu de ce te-ai impacat cu...(numele fostei cele mai bune prietene).Noi eram cele mai bune prietene! ne intelegeam foarte bine!
si astepti raspunsul ei.ea te va lamuri cel mai bine cu situatia.si,daca nu vrea sa ma fiti prietene, LAS-O.nu sta dupa ea si suferi pentru ca o sa isi bata joc de tine! iti spun din propria experienta! iti cauti alti prieteni si gata. daca spune ca nu vreti sa mai fiti prietene, fa cum a spus.Succes!

| DعeutZa a răspuns:

Pai fata aia inseamna k nu iti este prietena adevarata. daca pur si simplu te-a uitat si nu te mai baga in seama.dar daca vrei sa incerci sa o recuperezi poti sa ii spui frumos, sa incerce sa iti dea o explicatie de ce s-a impacat cu fosta ei prietena cu toate k ti-a jurat k nu se va mai impaca.Asculta ce are si ea de zis si comporta-te frumos cu ea si demonstreaza-i k ii esti buna prietena
pupic:*

| D3IuTzA14 explică:

Pff.Va multumesc Mult pentru raspunsurilove struck Nsh cui sa-i dau funditalaughing:-s Toate au fost buna:-s

| roxycool a răspuns:

Mai multe metode:
1. spune-i ca ceallta fata o jigneste si o face'n toate felurile
2. spune-i uneia ca celalatei nu-i place ceva de la ea se de fapt ii place
3.lasa'le sa fie prietene si gasetste uh pe altcineva asa mi se intampla si mie si am gasit alta

| Cedry2k1995 a răspuns:

Acum. aprox o saptamanathinking si eu m-am certat cu cel mai bun prieten. si am mai avut certuri din astea dar de data asta a zis ceva ce m-a deranjat si stiu ca si el ma considera cel mai bun prieten si chiar daca ne-am certat atunci acum il vad ca se baga in seama cu mine. dar ceea ce vreau sa zic este ca e adevarata vorba aia" Nu exista prieteni"... deci sfatul meu este sa. o lasi balta si sa nu mai cauti sa te impaci cu ea pentru ca nu prietenii iti pun mancare pe masa si nu prietenii, poti sa te impaci cu ea dar sa tii o oarecare distanta intre voi, sa ii dai de inteles ca ce a fost nu ar mai putea fi. daca firul prieteniei s-a rupt il poti lega la loc dar nodul ramane. Intelegi ce vreau sa zic? adica daca tia gresit odata nu va ezita sa iti mai greseasca inca odata. stiu din propria mea experienta. momentan nu am "cel mai bun prieten" inainte cand aveam bani multi erau pe langa mine si ziceau "hai frate unde mergem la o bere la un suc?" la liceu "frate ai o tigara?" si cand nu aveam eu le ceream o tigara. ei zceau "ba frate da ai pus bani la pachetu de tigari" si de atunci mi-am dat seama k nu exista prieteni. deci sper ca ai invatat ceva de aici. Funda?batting eyelashes

| angels0nina a răspuns:

Ar trebui sa gasesti defecte fata acea rautacioasa pe care le uraste prieten ta ar trebui sa faci in asa fel incat sa scoti din fata rautaciasa tot ce nu-i place prietenei tale si sa i le pui in fata. Poate crezi ca nu va merge dar si mie mi s-a intamplat si am facut la fel asa ca daca crezi tu ca e bine urmeazami sfatul.Mult succes!

| Ralu28 a răspuns:

Fa-ti un id cu numele fetei care te enerveza si date drept ea. Apoi baga in lista id prietenei tale.Incearca sa o enervezi putin cate putin fara sa isi dea seama.Cand va intalniti toate trei si auzi ca vorbesc despre acel id tu intervino spunandu-i ca te-a injurat si ti-a vorbit urat chiar daca nu e adevarat. Daca NU merge incearca sa ii spui prietenei tale sentimentul profund de prietenie ce il ai pentru ea. Sper ca te-am ajutat. FUNDA!

| Ralu28 a răspuns:

Ai incercat ce ti-am spus eu?

| D3IuTzA14 explică (pentru Ralu28):

Am incercat dar fata e prea desteapta si si-a dat seama.Cu ajutorul vostru am fost pr iar.2 saptamanistraight face Si de ziua ei s a imprietenit cu alta fata.straight face Si mi-am dat seama ca nu`mi era pr adevarata