anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

poate o sa sune ciudat dar...prietena mea cea mai buna e superba. E inalta, slaba, satena, ochi albastrii, o cheama Victoria, are gusturi, e desteapta... va imaginati. E prietena mea cea mai buna dar sincera sa fiu..chiar m-am saturat sa traiesc in umbra frumusetii ei, toata lumea, TOATA lumea ii spune ca e superba si nu cred ca va dati seama cum e cand eu aud numai critici... pe oricine cunosc zice de ea ca e frumoasa, daca merg pe strada ma simt ca un peste mutant pe langa ea, toti intorc capul, chiar daca ea nu a observat, eu da... nu stiu, chiar nu mai stiu ce sa fac. Am 1.57 si 49 de kg, ea are 1.73 si 51 de kg, va dati seama care e diferenta, sa nu mai spun ca are si o fata angelica..

42 răspunsuri:
| pastru009 a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci tu te simti si bine si rau in prezenta ei.Va simtiti bine fiindca va distrati impreuna si tu nu te simti bine fiindca esti geloasa corect?\

| pastru009 a răspuns (pentru anonim_4396):

NU merge link-ul.Si auzi, draga?(ma cam enervezi)hee hee
NU trebuie sa fii nici pe aproape cat ea sa stii.De la poza de pe profilul de pe TPU esti frumoasa si cu siguranta esti buna la suflet.Dar poate mai ai sacapari ca orice om, este foarte, foarte normal sa stii.Tu fii tu insati, de ce vrei sa o invidiezi pe prietena ta? Si eu am 14(sunt baiat) si am o colega in clasa buna la toate.Dar eu o mai invidiez cateodata, dar mi-am dat seama ca nu trebuie.

| CriSTina333 a răspuns:

Fii linistina ...esti o papusica draguta! doar trebuie sa ai mai multa incredere in tine, cauta punctele tale forte, fii tu alta decit ea.fii alt gen de personalitate, gaseste-te pe sine, si atunci vei intelege totul.BAFTAwinking

| Duucu a răspuns (pentru George04):

Domnule care nu a avut parte de femei frumoase la viața lui,la o femeie contează mai mult frumusețea exterioară decăt cea interioară.Tu ce-ai alege,o grasă cu bale la gură și părul uns cu sebum însă care iubește pisicile, ascultă muzică/urmărește filme de calitate și nu părăsește nici o relație, sau una cu săni/fund de mărimi perfecte, îngrijită, fină însă cu un comportament ignorant și foarte ușor enervată?

| George04 a răspuns (pentru Duucu):

1. Nu o ajuti pe domnisoara cu nimic.
2. Asta iti spun doar tie, asa, ca sa stii de acum inainte: nu exista nici femei si nici barbati perfecti. Fiecare femeie/barbat este considerat a fi "perfect" de catre barbatul/femeia care ii este alaturi.
3. Daca tu esti frustrat ca te-ai ales cu o fata asa cum ai descris-o in randurile de mai sus, asta nu e problema mea.

| Duucu a răspuns (pentru George04):

Chiar,sunt un frustrat care nu știe ce e frumusețea.

| Laurentiu_Barbu_1985 a răspuns:

Lasa ca esti si tu frumi happy asa e lumea, nu fi suparata!

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Am scris un ROMAN si am reusit sa-l selectez si sa-l sterg din greseala...(sunt un dobitoc)

Deci...o sa reiau ce am zis, dar pe scurt.

Trebuie sa te iubesti asa cum esti.
Nu toata lumea e top model. Sunt un tip foarte complexat de propria persoana, care se vede ca fiind un MONSTRU hidos.
Nu castigi nimic daca te complexezi si nu ai incredere in tine...(o zic din experienta)

Am tendinta de a ma inconjura/imprieteni cu baieti aratosi, frumosi, genul care fac fetele sa intoarca capul dupa ei...deci iti dai seama cum ma simt cand fete intorc capul dupa ei. (eu fiind baiat)

Fata de care eu m-am indragostit (idragostit rau) il place (sau il placea) pe unul din prieteni mei care arata a top model (baiatu arata chiar super bine).

Nu toata lumea e "angelic", nu fizic.

O sa mai cresti, o sa te mai dezvolti si o sa ai ce baiat iti doresti. (eventual fa un sport)

P.S. Acum, m-am uitat si la celelealte comentarii. Esti draguta si pari simpatica!

| SaveTheNature a răspuns:

Daca fata din poza esti tu, sa stii ca esti foarte frumoasa! chiar foarte frumoasa :*

| Alexu9696 a răspuns:

Si tu esti geloasa sau care e intrebarea?

Daca vrei sa agati nu ai nevoie de prietena ta, iesi cu ea ca fetele nu cred ca are importanta

Si daca vrei sa te admire lumea, iesi afara singura sau cu o alta prietena nu cred ca e asa greu...

| PedoBarbie a răspuns:

Mare brânză.

| NesquikDuoSpecial a răspuns:

O cheama cumva Teodora?