| LittleAngellll a întrebat:

Buna TPU
Prietena mea cea mai buna a inceput sa ma disperestraight face
La sc stam amandoua in banca si am vazut ca de la o vreme a inceput sa ma copieze
adica mie imi place de un baiat... si astazi ne.am dus amandoua in parc
si era si el:O
si a venit el la noi si m. a pupat pe obraz
la care ea"si pe mine ca esti frumos" si l. a pupat pe gat straight face pe urma toata ziua a vorbit despre el mi, a umplut capul la cat de dulce si de dragut e eloh go on
numai asta imi zicea...
I. l lasam ei... dar mai place inca vreo 6 ea dintrecare de inca 1 mi. a placut mie si i l.am lasat eistraight face
Deci chiar nu se oprestestraight face nu stiu cum sa fac sa inceteze
sau se duce la toti baietii care stie ca nu-i sufar si le zice cai placstraight face
si ieri eram afara cu ea si a venit unu care fumeaza[ nu suport tigarile] si teodora i. a zis bai ea te place si si.ar dori sa o pupi
am crezut cai o gluma. iar cand am vazut ca EL se apropie de mine cu buzele am incercat sa fug. insa teo ma tinea de maini... m. a pupat ala pe gura. mi. e scarba de el... dar si de eastraight face
pe urma in seara asta pe mess. printre baietii care`i place e si unu Andu care ma cam place [ e tigan dala care canta manele prin curtea lliceului] straight face
a facut ea frumos rost de id lui si ghici ce... ba andule criss te placestraight face
mii. a picat fata cand am vazut crying adica i. a dat frumos idul meu etc etc

deci astea sunt doar cateva care mi s.au intamplat in ultimele 3 zile oh go on
Ma dispera am incercat sa-i explic ca ma enerveaza facand glume din astea insa nu intelege
Nu am cum sa stric prietenia cu ea pentru ca totusi tin la ea si nu vreau asta
dar ma enerveaza la culme
precizez ca avem 16 ani
Voi ce parere aveti despre prietena mea?happy

Răspuns Câştigător
| mirela07 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui o zii sa nu o mai bagi in seama las-o singura.,.cu siguranta va veni sa te intrebe ce ai patiti si atunci tu i vei zice tot ce te enerveaza si nu o lasi sa se apere si pleci. sigur te va cauta si o sa va impacati si n-o sa mai faca ce a facut happyeu asa as face in locul tau.nu mi se pare normal ce ti-a facut. totusi daca tu nu tot vrei sa continuati prieteniea.te inteleg dar sa stii ca tu i esti prietena mult mai mult decat iti este ea tiewinkingai grija in alegerea prietenilor.si incearca sa te poti urat cu baieti pe care nu-i suporti si o sa vezi ca te lasa ei in pacewinkingsper ca te--am ajutat:*

7 răspunsuri:
| yomotherfucker a răspuns:

Sincer scumpa o prietena adevarata nu face ce a facut ea...ea nu se poate numi prietena dar poate te'ai gandit ca ea vrea sa te enerveze intentionat poate s-a intamplat ceva intre voi doua in fine orbeste si explica-i daca nu ei bine.nu ar fi ceva ok daca ai ramane in continuare cu ea.

| yomotherfucker a răspuns:

Scuze pentru greseli is moarta de somn.

| Șosețică a răspuns:

Aceasta fiinta nu se numeste prietenawinking
Incearca sa ii mai explici o data ca te deranjeaza gesturile si "glumele" ei. daca nu intelege eu te sfatuiesc sa nu mai vbesti cu ea... si daca si ea tine asa mult la tine iti v-a cere scuze... zice eu.

| Rafadavid a răspuns:

Sunt uimit.

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @LittleAngellll! Nu mi se pare un comportament normal și am impresia că doar tu o consideri prietenă. Dacă ar avea un pic de considerație pentru tine nu ar face gesturile acestea. Părerea mea este că ar trebui să fii un pic mai rezervată în ceea ce o privește- nici măcar nu-mi vine să scriu prietena, of!
O seară cu zâmbet și gânduri limpezi!

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Este o prietena.dar este un copil.de 2 ani happy.nu gandeste ce face.nu te certa cu ea...dar indeparteaza te si spune i sa inceteze daca vreaa sa mai vb q ea

| yunnyaaa a răspuns:

Nu e prietena ta :* Nu mai fa compromisuri pentru nimeni!
I-ai lasat un baiat care iti placea. si pentru ce? E invidioasa si vrea tot ce e al tau. Eu zic sa ii spui fata in fata ca nu mi vrei sa fiti prietene si sa-ti gasesti pe cineva care chiar sa merite