anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU Prietena mea cea mai buna parca se îndepărtează de mine adică la început eram ca frate și sora mie îmi plăcea de ea adică și acum îmi place dar e cam ciudat ca acum 3 ani ne vedeam în fiecare zi apoi a avut probleme cu iubitul adică a fost ciudat ca s-a îndrăgostit de un alt băiat și m-a rugat sa o ajut apoi l-a ales pe tipul de care se îndrăgostise și fostul ei prieten mi-a zis o chestie CHIAR PROSTEASCA : mi-a zis sa-i împrumut camera de filmat casa lase un mesaj înainte sa se sinucide Normal ca nu sa sinucis apoi peste o ora s-au împăcat și de atunci a început sa stea mai puțin afara și mie. cum îmi era dor de ea m-am dus la ea acasă sa o vad dar mi-am dat seama ca începea sa se schimbe într-o persoana pe care nu o plăceam prea mult era pre singuratica stătea în casa mai mult și nu prea mai avea subiecte de vorbit și ea era mereu vorbareața și glumeața apoi după fiecare problema sau despărțire se schimba mai mult apoi l-a un moment-dat am reușit sa o fac sa își dea seama ca e puțin singuratica și a înțeles greșit nu vreau sa o controlez sau ceva dar s-a schimbat la loc dar m-ia plăcut apoi s-a îndepărtat și mai mult am început sa ne certam des și apoi ne-am certat atât de rău ca nu am mai vorbit un an întreg.

Dupa un an am început sa vorbim iar neam împăcat acum 2 săptămâni dar acum, de revelion, trebuia sa ne întâlnim dar nu ne-am întâlnit ieri tot la fel a zis ca a plecat la București
Azi a fost cea mai rea zi trebuia sa ne întâlnim la 1 și mi-a zis ca i-a luat maica-sa telefonul și la 1 a venit dar a zis ca nu știa ca trebuia sa ne întâlnim :l dar totuși am stat și era și cu prietenii ei care și-au bătut joc de mine adică o pitica mi-a zis ca sunt mic de statura DAR SUNT MAI MARE CA EA alta fata i-a zis ca spera ca nu vine și "ratatu " asta cu noi (se referea la mine) și i-am zis sa nu se sperie ca nu aveam de gând sa vin dar Teo mi-a luat telefonul și l-a scos PE AL IEI și a spus ca nu îl are ma rog la scos și le-a pus spate în spate în buzunar apoi i-am zis sa mi-l dea apoi ea la scos și la ridicat casa nu ajung la el dar l-am luat din mina ca-s mai înalt si s-a supărat...
întrebările sunt :

CREDEȚI CA E NORMAL?
CREDEȚI CA PRIETENIA NOASTRĂ MAI ARE VREO ȘANSA?
CREDEȚI CA MA URAȘTE?

2 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Nimeni nu se indeparteaza degeaba - ai facut tu ceva

| Addeck a răspuns (pentru negru30):

Nu am făcut nimic e vorba de ce a pățit ea poate am fost prea aproape de ea sau ceva o iubesc dar n-am ce face