anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUNA TPU.Prietena s-a despartit de mine dupa aproape 2 ani.In prima perioada a fost totul bine si frumos, ne intelegeam foarte bine.Pana cand in ultimul timp in familia eu au aparut multe probleme,au afectat-o foarte mult.Mi-a impartasit asta de fiecare data, o ascultam, o incurajam tot timpul dar acum nu mai vrea.Imi tot spune ca vrea ca macar eu sa nu ma mai gandesc la asta.Ca nu vrea sa ma mai incarce cu astfel de lucruri.I-am spus ca nu este nici o problema, ca tot timpul mi-a placut sa ii fiu alaturi.Din aceasta cauza in ultima perioada parca nu mai conta nimic, gesturile ce inainte o faceau sa zambeasca acum parca nuci nu le mai baga in seama.Este adevarat ca am avut o discutie pe tema aceasta, am spus ca o ajut sa treaca peste dar nu.A spus ca nu va putea fi ca inainte, ca eu nu merit asta si ca nimic nu mai are rost.Nu este PRIMA data dar atunci am reusit sa trecem peste, nu a fost chiar ca inainte dar fost bine.Acum nu stiu ce sa mai fac.Astept un sfat, o incurajare! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Daca o iubesti vei continua sa fii alaturi de ea, asta nu e motiv de despartire.

Fii alaturi de ea. Cautati solutii impreuna. Vezi cum poti sa o ajuti.

Chiar daca te refuza, insista.

E o femeie puternica tocmai pentru ca ii pasa de tine si nu este egoista.

Ajut-o sa descopere asta. Ajut-o sa vada ca este o invingatoare.

2 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Mă, eu cred că ăsta e un pretext, destul de... prostesc. Pretext să scape de tine, nu ştiu ce să zic.
Ori s-a plictisit de voi, ori are pe altu' în minte, ori pur şi simplu e copleşită şi se simte vinovată că mereu şi mereu trebuie să îşi verse toate necazurile ţie. Dar din ce-ai spus tu, e cam neclară situaţia, eu n-am înţeles exact de ce v-aţi despărţit. Mai vorbeşte cu ea, mai lămureşte-o, revino cu detalii aici, dacă e nevoie happy

| AdyTZzu19 a răspuns:

PS:Am avut o discutie inainte pentru ca din cauza problemelor totul parca a inceput sa se raceasca.Ea a spus ca nu poate sa se mai gandeasca la noi, ca nu crede ca va putea sa se comporte la fel.Imi mai spunea ca eu nu merit asta si ca poate asa este mai bine.