anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU!
Prietenul meu ma trateaza cu indiferență, dar spune că mă iubește, dacă ii las mesaj îmi răspunde după câteva ore bune deșii apare activ pe messenger.Ce părere aveți? Ce înseamnă chestiile astea adică te plac vreau o relație serioasa dar e lipsa de comunicare, indiferență? Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Probabil este ocupat, insa inteleg sentimentul. Oamenii din ziua de astazi te cauta numai daca au ceva de impartit cu tine pentru ca iubirea este ceva trecator pentru ei sau obscur as putea spune...nu iti mai fa griji in privinta aceasta si treci mai departe!

| IubitaAndreea a răspuns (pentru anonim_4396):

Da dar când vreau sa nu ii mai scriu eu sa pot trece peste, apare el și îmi da totul peste cap? nu stiu ce sa mai fac și ce sa mai?

11 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Părerea mea e că ar fi bine chiar să te iubească, nu doar să spună că te iubește. Spune-i asta. Poate că nu știe.

| Violleta2022 a răspuns:

Ca-i ocupat cu alte chestii mult mai importante, fiindca mesajele banale de genul "ce mai faci?" "sau "iubi, ce-ai mancat azi?" samd nu sunt importante si pot astepta pana seara, cand ajunge omul acasa, sau daca ajunge tarziu in noapte, raspunde dimineata cand se trezeste.
Dragostea oricum nu se masoara in mesaje sau raspuns instantaneu, asta deja sunt copilarii si uneori deranjeaza atat de rau, ca oamenii se cearta si se despart din cauza acestei nerebdari sau situatii de control, cand vrei tu sa-ti raspunde urgent.

suntserios
| suntserios a răspuns:

O relatie serioasa nu se face pe messenger si nu acolo iti dai seama daca exista comunicare sau nu

| Hammurabi a răspuns:

Citește de 5 ori ce ți-a scris @suntserios mai sus.
Poate o să pricepi cu ce se mănâncă viața asta.

| Lioana a răspuns:

Daca el te trateaza cu indiferenta trateaza-l si tu cu indiferenta. Probabil nu e genul care sa trimita toata ziua mesaje. Ca e activ pe Messenger nu conteaza. Poate fi activ si daca a ramas logat pe PC si el face de fapt altceva.
Adapteaza-te la stilul lui daca vrei o relație cu el.

Răspuns utilizator avertizat
| Fantaspirit a răspuns:

Ori e ciudat, ori îți ascunde ceva. Poate nu ii place sa comunice prea mult și e introvertit. Daca nu are probleme de comunicare înseamnă că e insidios, ascunde ceva.

| Caricaturistafaralimite a răspuns:

Poate lucrează și nu are când să îți răspundă. Trimite mesaj că ai ceva serios de discutat

| IubitaAndreea a răspuns (pentru Caricaturistafaralimite):

Da lucrează dar după terminarea programului de munca? Sta activ, imi da ador la story dacă pun ceva și mesaj sau sa ma sune nimic ☹️☹️

| wishuweremine2 a răspuns:

Daca te deranjeaza acesta chestie, eu zic ca cel mai bine e sa discuti cu el despre asta.