Depinde. fiecare persoana isi are propria personalitate, ganduri si sentimente. Nimeni nu poate spune ce va fi in viitor. depinde doar de el si cat de mult te iubeste intr-adevar.
Normal ca te mai iubeste, prostuto :*. spune-i ca si tu simti la fel pana nu e prea tarziu crede-ma si eu obisnuiesc sa imi ascund sentimentele iar dupa ceva timp regret Numai bine :*>
A plecat din tara, mie mi se pare deja ca e prea tarziu.
Depinde, nu prea poti prezice astfel de lucruri. Daca tu nu i-ai zis ca iti place de el mai mult decat de un prieten, este posibil sa icnerce sa caute pe altcineva. De asemenea, este posibil sa gaseasca pe cineva de care sa ii placa si atunci o sa uite de tine. Sau poate nu intalneste pe nimeni sau intalneste si totusi mintea o sa ii ramana la tine. Ceea ce vreau sa spun este ca nu ai de unde sa stii cat de serioase sunt sentimentele lui pentru tine si ce sanse va avea sa intalneasca pe cineva acolo. De asemenea exista posibilitatea sa intalneasca pe cineva acolo si cand se intoarce sa nici nu iti spuna de existenta acelei persoane. Din punctul meu de vedere sansele sunt 50-50, poate chiar inclinate spre prima varianta in care o sa se uite dupa altcineva, deoarece tu nu ai fost sincera cu el si practic i-ai spus sa se uite in alta parte.
Daca i-ai spus ca tu nu il iubesti,tu ce crezi? Poate inca mai tine la tine,dar o sa te uite,o sa cunoasca alte fete, iar tu alti baieti.
Mai ales ca a plecat in Italia asta inseamna ca o sa se distanteze de tine atat pe plan fizic cat si afectiv.
E putin cam tarziu sa ii spui acum ca il iubesti pentru ca pur si simplu nu o sa-l incalzeasca cu nimic niste cuvinte, pe un ecran, ai avut unica sansa sa ii spui ca il iubesti si i-ai dat cu piciorul, alta nu cred ca o sa mai fie.
Daca tu i-ai zis ca il placi doar ca prieten in mod sigur va gasi pe altcineva in Italia. Poate 2-3 luni va mai boci dupa tine, dar in 6 luni poti fi sigura ca te va uita. Intr-un an te asigur ca va avea prietena. Doar nu crezi ca o sa astepte dupa tine pana te hotarasti.
In general, in viata trebuie sa stii cand sa iei o decizie.
Pai el nu a plecat sa munceasca el sta acolo cu familia lui si vara care vine se va muta aici cu familia el are 16 ani
Baiatul e clar ca se duce acolo la munca! si cu siguranta daca va avea ocazia acolo se va indragosti din nou.1 an de zile este mult va uita de tine sentimental..si acolo cu siguranta nu va "sta pe bara"...