| Krosa a întrebat:

Buna TPU prietenul meu mi-a spus ca ma place, ca tine la mine etc... si acum a plecat in Italia cu familia lui stiu ca e o intrebare stupida dar el pana acum nu se culca pana nu se gandea la mine (stiu asta) dar acum ce credeti nu se poate culca pana nu se gandeste la mine?
Funda si Voturi

8 răspunsuri:
| Fragile a răspuns:

Nu vreau să te influenţez greşit dar de obicei relaţiile la distanţă nu ţin, deoarece, cei doi se îndepartează, cunosc oameni şi "ochii care nu se vad se uită".

| bulineneserioasedecicolata a răspuns:

Pai eu cred ca ar trebui sa il intrebi daca simte ceva pentru tine si asa o te convingi singura. Sa nu iti fie frica de raspunsul care t-il da
Succes!winking

| Krosa explică:

Pai el inca ma place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamneee cat de dumb poti fi straight face ia-ti adio fato thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ...ai mai mult de 14 ani?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba eu cred ca da daca ii e foarte somn.

| daniellle a răspuns:

De acord cu @Fragile.
Fără supărare, relaţiile la distanţă chiar nu prea ţin în general. În cele mai multe cazuri băiatul sau fata cunoaşte pe altcineva şi pur şi simplu se distanţează oarecum până se ajunge unde nimeni nu vrea să se ajungă.
De asemenea, nici eu nu vreau să te influenţez greşit dar să nu te culci pe o ureche că e uşă de biserică şi nu ar face nimic rău. Nu se ştie niciodată.
În orice caz, nu pune răul în faţă.
Multă baftă îţi doresc. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuia sa stie ca daca el pleaca relatia nu o sa mearga, o sa va despartiti pana o sa uitati unul de altul.
Poate el deja a gasit o fata acolo.
Stii vorba aia nu poti sa iubesti o fata din taste si la telefon.