| Chocolateangeeeel a întrebat:

Buna tpu.Prietenul meu nu ma lasa sa fumez, iar astazi a simtit ca am fumat iar eu am incercat sa il mint ca nu si s-a suparat pr mine, si mi-a dat mesaj "urat, foarte urat" ca am incercat sa il mint.Ce ar trebui sa ii spun? Nu i-am raspuns la telefon.

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să-i spui adevărul, nu-ți vrea răul!
Renunță la fumat.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Ar trebui sa-i spui adevarul.ca nu te-ai putut abtine de la tigara, nu poti sa minti un nefumator pentru ca te miroase de la o posta

| darrio2007 a răspuns:

Greseala recunoscuta este pe jumatate iertata.Trebuia sa recunosti ca ai fumat.

| IloveME a răspuns:

Dupa ce il minti, tot tu nu-i raspunzi la telefon?
Daca esti fumatoare trebuie sa te accepte asa, daca ai inceput de putin iti recomand sa le lasi acum cat poti, mai tarziu iti va parea rau ca ai inceput sa fumezi!
El iti vrea doar binele, de aceia cred ca il deranjeaza.nu il mai minti stai linistita nu te va lasa pentru ca il deranjeaza ca fumezi.

| horia2012 a răspuns:

- Cu cat il minti mai des cu atat va pierde mai repede increderea in tine. - - Si stii cum e "increderea se pierde foarte usor si se castiga foarte greu".

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| AiEnma97 a răspuns:

Tu nu ar fi trebuit sa-l minti iar el nu ar fi trebuit sa incerce sa te schimbe. Poate era binevenit un sfat cum ca ar trebui sa te lasi de fumat, dar pana la urma e decizia ta. Ar trebui sa va intalniti si sa vorbiti deschis despre problemele voastre.

| sollo2 a răspuns:

Nu ar fi trebuit sa il minti, mai bine ii spuneai adevarul.El nu iti vrea raul pentru ca nu te lasa sa fumezi, in primul rand ca iti strici plamanii si in al doilea ran da ca dai banii pe tigari, in loc sa faci alteva cu iei.Ai putea sa-l suni si sa ii spui ca iti pare rau si ca l-ai mintit pentru ca nu vroiai sa il superi.

| dianadiddy24 a răspuns:

Cere-ti scuze ca l-ai mintit si nu-l mai minti mai bine ii spui ca ai fumat decat sa il minti.Incearca sa ii spui ca nu te poti lasa asa dintr-o data, asa usor, daca tine la tine va intelege... Tine la tine si de aceea nu vrea sa te lase sa fumezi, pentru ca nu e sanatos

| BeAndreea a răspuns:

Ar fi bine sa-ti ceri scuze big grin ...Si sa te lasi de fumat!winking

| XMrDefaultX a răspuns:

Trebuia sa recunosti ca ai fumat iar el te putea ierta.

ar trebui sa iti ceri scuze ca l-ai mintit si sa-i spui ca nu se va mai intampla sa faci acest lucru SI AR TREBUI SA II RASPUNZI LA TELEFON CA SA NU TE PARASEASCA!

| andreea67sv a răspuns:

L-ai mintit pe el, dar......in primul rand te-ai inselat pe tine!

| Wehrmacht a răspuns (pentru andreea67sv):

Deci mor de curiozitate.Cum adica s-a inselat pe ea?