| mirunaaa96 a întrebat:

Prietenul meu se comporta destul de urat cu mine, pare asa indiferent si vorbeste frumos numa cand e sa plece undeva si sa nu ma supar eu..nu stiu ce sa fac

Răspuns Câştigător
| ioanaa25 a răspuns:

Nu cred ca te iubeste. Iar daca il iubesti stiu ca iti e greu sa te gandesti la varianta sa va despartiti.Parerea mea ca e un gunoi daca se poarta urat cu tine. Dar mai bine acum de cat mai tarziu, iti va fi mai greu. Gandeste-te ca intr-o relatie sunteti doi si ar trebui sa aveti drepturi egale. Tu de ce sa il iubesti daca el nu o face. Daca te-ar iubi tear respecta.

| ioanaa25 a răspuns (pentru ioanaa25):

Mersi mult pentru funda

6 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Raspunsul e simplu: cauta un baiat care sa te merite si sa te aprecieze, sa te faca sa te simti speciala in fiecare zi. Pentru ce sa induri batjocura unuia de care tu probabil te-ai indragostit, dar el nu da doi bani pe tine?

| Digital112 a răspuns:

Poti sa faci bine.

| ionutalex13 a răspuns:

Trebuie sa i spui sa se comporte mai frumos cu tine si daca nu intelege eu zic sa cauti pe altcineva

| DevidALex a răspuns:

Buna,pai asta nu cred ca trebuie sa o discuti aici,sfatuieste-te cu mamica sau cu o amica buna ( cu cine esti in relatii foarte bune de prietenie ) despre asta,In orice caz,daca se comporta atat de urat si indiferent,ce va mai tine impreuna? Din ce spui tu,inteleg ca relatia se cam rupe sau se va rupe.
In orice caz,vorbeste cu el,doar de aia sunteti impreuna,pune problema respectiva in discutie cu el,Daca tine la tine,te va inteleege si se va schimba,si mi se pare normal sa o faca, relatia aia trebuie sa se bazeze pe iubire, incredere recporoca etc.
Daca nu o face, e o relatie toxica care iti va face numai rau, si de pe care tu nu te mai simti bine in ea.
Bafta.

| andu92andy a răspuns:

Iti vb din experienta Nu e ok sa te porti urat cu prietena, pentru ca ajungi in situatia in care sa vrei sa te porti frumos, dar sa nu mai vrea sa auda de tine sad si pe buna dreptate. vorbeste cu el si spune-i ca daca nu isi schimba comportamentul te pierde. poate e mai destept ca mine si reactioneaza. bafta