anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prin vara am început sa ies pe afara cu un grup de fete. Am făcut schimb de nr de telefoane, totul bine și frumos. Întro zi ma trezesc ca o fata din acel grup nu mai vrea sa fim prietene, o întreb de ce dar ea nu îmi răspunde. Prietena ei cea mai buna o urmează, iar cealaltă fata în continuare sta cu ele, dar încă comunic cu ea. Am încercat acum o luna, 2 sa o contactez. I-am dat Follow pe insta și ea mie, după care i-am dat mesaj cu "bună". Imi răspunde, o întreb ce face, zice bine. După o întreb dacă vrea sa fim din nou prietene dar nu îmi răspunde și îmi da unfollow. Deci ceea ce va cer este sa-mi oferiți niște sfaturi care m-ar putea ajuta în a ma împacă cu acea fata. Cel mai eficient răspuns primește funda

Răspuns Câştigător
| Raven a răspuns:

Urât din partea lor, dacă tu chiar n-ai greșit cu nimic, urât și faptul că nu ți-au spus ce anume le-a deranjat iar asta era ceva ce ar fi trebuit să întrebi în primul rând, nu dacă vor să fiți din nou prietene! Așa ai fi știut ce s-a întâmplat și ai fi putut să-ți ceri scuze pentru orice neînțelegere apărută. Nu știu dacă mai poți face asta, acum că ți-a dat unfollow, e posibil să te blocheze pe toate căile dacă mai insiști, plus că insistența te face să pari disperată și penibilă. Mai bine le treci la pierderi și încerci să legi prietenie cu alte fete.

2 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Asta nu e prietenie.E joacă de copii.
Nu merită să îţi baţi capul.

| GirlOnline81 a răspuns:

Decat sa cersesti prietenia fetei asteia, mai bine ai incerca sa-ti faci prieteni noi. Asta as face eu happy.