| Themostbeautifulgirl a întrebat:

Problema mea este: Imi place de un baiat din cartierul meu ...este romantic si foarte frumos! Mama nu ma lasa sa ies cu el asa ca ma duc mereu in locuri ascunse si ne sarutam ore intregi! Mama lui mi-a spus ca daca ne iubin sa fim impreuna! Dupa ceva timp am hotarat sa ne mutam impreuna si fiindca mama nu ma lasa am fugit! Acum suntem impreuna si nimic nu ne mai poate desparti dar mi-am dat seama ca eu vreau sa fiu cu familia mea! Si am mers acasa unde mama mi-a zis ca ne putem sa facem orice vrem! Acum ce as putea sa fac?

Răspuns Câştigător
| pilifalexandru a răspuns:

Eu zic ca ai face bine sa te pui si in pielea mamei tale, probabil a tras o spaima groaznica cand ai plecat de acasa. Daca intr-adevar acel baiat te-ar iubi ar avea rabdarea sa-i castige simpatia mamei tale iar tu trebuie sa ai rabdarea sa-i demonstrezi mamei tale ca aceasta relatie nu iti va face rau pe termen lung.

6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Mama ta are dreptate. Nu poti face orice ai vrea. Nu poti face un copil, nu acum, nu cu un terchea-berchea, pierde vara, baiat care nu are inca un serviciu si nu poate sa intretina o familie. Sau vrei sa te nenorocesti si sa tragi toata viata, pentru ca acum "este romantic si foarte frumos"?
Judeca, ca nu esti planta.
Scuza-mi limbajul dur, dar m-am gandit ca poate "o zgaltaiala" te ajuta sa te trezesti.
Sau poate ma insel, si baiatul respectiv este harnic, are job si isi poate permite sa te tina pe tine si pe copiii (accidentele in unele cazuri) vostri pana termini si tu scoala si iti gasesti o slujba?

| DNSK a răspuns:

De 4 ori ai zis mama..deci cred ca e idolul tau. nu stiu cat de real e ce-ai zis, dar si tu esti praf si mama ta. aschia oricum nu sare departe de trunchi, nu?

| Musique a răspuns:

În primul rând, învață să te exprimi.
N-am înțeles o iotă din propoziția " mama mi-a zis că ne putem să facem orice vrem!". Nu știu dacă era nevoie de atâtea semne de exclamație, doar nu strigi la noi.
Și povestea, e drăguță rău, un sf romantic demn de filmele cu proști în care mama nu-și lasă pruncul rebel pe mâna oricărui tămpit.

Ce să-ți mai zic? Ai o imaginație bogată, însă exagerată.
Multă baftă!

| AlexanderAdrian a răspuns:

Mamele de fete par sa aiba capsa pusa tot timpul. Jenant si trist.

Răspuns utilizator avertizat
| unicornyamew a răspuns:

Incearca sa ii convingi ca il iubesti pe acest baiat si ca nu va vor desparti orice ar face, insa trebuie sa fii rabdatoare.De asemenea, arata-le alor tai aspectele pozitive din aceasta relatie.happy