Câţi ani are? Chiar crezi genul ăsta de ameninţări? Asta încearcă el de fapt să facă, să te sperie şi nu-l lăsa să vadă că îi reuşeşte. Din moment ce nu v-aţi văzut niciodata în realitate şi aţi avut doar contact virtual nu ai de ce să te temi. Evită-l şi într-un final va înceta. Nu va veni el din Germania pentru o păpuşică pe care a cunoscut-o pe mess. Genul ăsta de poveste e clasică, iar dacă tu îi satisfaci cerinţele, va creşte ameninţările şi tot aşa. Stai calmă că nu merită.
Acuma vezi de ce iti spuneau parintii sa nu vorbesti cu necunoscuti?
Eu cred ca ala isi bate joc de tine si atat. Oricand exista politie si poti face reclamatii, dar sa ai si dovezi
Pai e grav, sincer ...gelozia lui a atins cote maxime, vazand ca esti cuplata cu altcineva si te ameninta, sperand ca prin teama vei renunta la relatia cu actualul. Chestia cu avocatul e dubioasa si ce are sa-ti faca daca te gaseste? Te omorara? Si cine ar avea curaj sa te denunte pshipatului?
Pai nu stiu ce o sa imi faca. a zis doar ca o sa vad ce o sa imi faca cand ma gaseste.
Eu iti recomand sa stai linistita ca nu vine ala din Germania in Romania sa-ti faca rau si daca ti se pare ceva ciudat du-te la politie. Sper ca ti-am fost de ajutor
Va multumesc pentru ajutor incerc sa stau calma. Mi-a zis ca vine in decembrie in Romania. si ce o sa imi faca nu stiu. A zis ca o sa vad eu ce o sa imi faca cand ma gaseste. A zis ca treaba nu ramane neterminata. totusi sunt speriata si sunt nelinistita.